”A pus punct!” Adevărul despre relaţia lui Mădălin cu Viorela de la ”Puterea Dragostei”

Odată ce Mădălin a fost eliminat din emisiunea ”Puterea Dragostei”, tânărul nu a ţinut o legătură strânsă cu Viorela. Dar oare ce s-a întâmplat cu adevărat?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Mădălin îşi doreşte foarte mult să se întoarcă înapoi în emisiunea ”Puterea Dragostei”, iar acest lucru îl spune chiari şi pe reţelele de socializare, unde răspunde la întrebările susţinătorilor.

Aceştia l-au întrebat pe Mădălin dacă mai este într-o relaţie cu Viorela, dacă mai formează un cuplu şi cum se simte dacă Viorela şi Ştefan, tânărul pe care l-a lăsat să aibă ”grijă” de fosta lui iubită, ar forma un cuplu.

Pentru prima întrebare, Mădălin a răspuns ferm: ”A pus punct”, fapt ce rezultă că Viorela ar fi cea care a înaintat ideea de despărţire. De asemenea, la cea de-a doua întrebare, Mădălin a răspuns ”să fie fericiţi”. Totodată, Mădălin a mai mărturisit că Viorela l-ar fi blocat pe reţelele de socializare şi că se simte dezamăgit.

O doză de gelozie s-a simţit totuşi şi într-un răspuns al lui Mădălin pe reţelele de socializare. Întrebat dacă mai există o şansă de împăcare, tânărul a răspuns că ”Nu cred, are deja <<relaţie>>”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a făcut Adrian Minune atunci când a fost întrebat dacă fiica lui e gravidă

Valencio şi Laura au scos prima melodie la casa de producţie Denisa Music! Asculta aici colindul VIDEO

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Rusia produce o undă de ȘOC la nivel mondial! Anunțul Moscovei înainte de investirea lui Biden

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies