Vedete

A recunoscut! Acesta este viciul lui Smiley: ”La mine asta e singura problemă”

Smiley, unul dintre cei mai ascultaţi artişti din România, a mărturisit care este viciul lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


A recunoscut! Acesta este viciul lui Smiley: ”La mine asta e singura problemă”icon photo

Artistul Smiley a mărturisit care este viciul lui. Şi nu, nu este vorba despre un lucru grav, cum ar fi alcoolul sau drogurile, ci... despre dulciuri! Cântăreţul susţine că are o slăbiciune aparte faţă de dulciuri.

„E destul de sănătos, să ştii. Nu dorm mult, nu fac excese de nicio culoare, fac câte puţin din toate: beau un spritz, mănânc ce-mi place. Fac şi sport, mi-aş dori să fac mai mult, dar nu-mi permite timpul. Fac muzică, fac ce-mi place, cu oamenii care-mi plac”, a mărturisit Smiley pentru Revista ViVa!

”Cu dulciurile e problema…(râde) Îmi plac dulciurile foarte mult. Ce să fac… Am şi eu viciile mele (râde) La mine asta e singura problemă, dulciurile!”, a mai mărturisit Smiley. 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune