Vedete

A slăbit enorm, dar şi-a speriat fanii cu două fotografii! Uite cum arată Monica Anghel în două poze neretuşate FOTO

Moncia Anghel (47 de ani) a reuşit perfomanţa de a slăbi enorm într-o perioadă scurtă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


A slăbit enorm, dar şi-a speriat fanii cu două fotografii! Uite cum arată Monica Anghel în două poze neretuşate FOTO icon photo

Celebra cântăreaţă Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme într-un timp record, ajungând acum la greutatea mult dorită. “Hainele pe care le port acum mă reprezintă, mă simt bine în pielea mea, sunt mulţumită de cum arăt şi de aici vine şi o altă Monica, cu o altă atitudine. Merg în continuare la sală şi fac mişcare câte două ore pe zi, iar atunci când sunt plecată la spectacole, prin ţară, fac mişcare în camera de hotel, timp de 40 de minute”, a mărturisit recent artista.

Şi totuşi, pe lângă fotografiile retuşate, Monica Anghel a ”scăpat” pe contul ei de socializare şi două imagini neprelucrate, în care lumina pică nefericit pe chipul solistei, motiv pentru care fanii aproape că nu au recunoscut-o! 

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune