A SPUS ADEVĂRUL! Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluri uluitoare despre relația cu părinții ei! ”Tata a fost mai un pic mai dur cu noi”

Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluri uluitoare despre relația cu părinții ei! Frumoasa concurentă a spus cum a fost crescută de mama, dar și de tatăl ei

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Bianca de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu părinții!


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei, adevărul despre tatal ei! De departe cea mai îndrăgită concurentă din show-ul amoros prezentat de Andreea Mantea de la Istanbul, Bianca Comănici este originară dintr-o localitate din apropierea Constanței. Frumoasa brunetă se află în emisiune încă din primul sezon, pe care de altfel l-a și câștigat, mai mult, ea nu s-a mai dus acasă de o bună bucată de vreme, mai ales de la revenirea în format în sezonul 2. Dacă mai adăugăm aici și faptul că perioada de panedemie a închis granițele cu Turcia, ei bine, putem spune clar că Bianca și-a văzut familia și a comunicat cu ea doar pe skype.

Bianca de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu părinții!

Bianca de la Puterea Dragostei, adevărul despre tatal ei! Mă rog pentru mama și tata în fiecare seară. Aș vrea să am curajul lor”

De altfel, extrem de îngrijorată pentru părinții ei, Bianca a și vorbit, într-un live exclusiv pentru WOWbiz.ro. ”Am stat un pic cu sufletul la gură, fiindcă mama mea lucrează la un magazin. De fapt, avem un magazin mixt și un bar în comună, și vă dați seama că sunt mulți clienți acolo, vin tot felul de oameni...Numai la asta mă gândeam tot timpul. De aceea, mereu îi spuneam la telefon, ”mamă, mai bine închizi, mai bine oprești activitatea”, însă ea mereu îmi răspundea că ea nu vrea, că dorește să continuie. Este o luptătoare, la fel ca și mine...Dar, sincer, am fost îngrijorată, pentru că, la mine, acolo, în localitate, a început din 24 mai iar o perioadă de carantină, deși în țară se terminase. Normal că eu stau cu grijă, să nu se întâmple ceva cu familia mea. Mă rog pentru mama și tata în fiecare seară. Aș vrea să am și eu curajul lor, dar prefer să fiu precaută”, a declarat Bianca pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Bianca de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu părinții!

Bianca de la Puterea Dragostei, adevărul despre tatal ei! ”A fost un pic mai sever” 

Bianca de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu părinții! Dacă frumoasa concurentă apreciază atitudinea familiei, Bianca dezvăluie, tot în premieră pentru WOWbiz.ro, cum a fost educată atât de mama, cât și de tatăl ei. ”Noi suntem trei frați, toți pe picioarele noastre, cum se spune. Eu am fost independentă de mică, mi-am făcut mâncare de micuță, la fel și sora mea, ea singură își face totul, se descurcă, își face treburile, își face curățenia, așa am fost obișnuiți și educați. Mama ne-a lăsat mai liberi, mai independenți, deși tata a fost un pic mai dur cu noi, dar nu a fost la modul acela exagerat, să nu ajung să mă dezvolt. Însă, da, a fost un pic mai sever”, a povestit Bianca pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, mărturisirea care îl va șoca pe Livian! ”Asta este teama mea când voi ajunge în țară!”

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Bianca de la Puterea dragostei spune totul despre relaţia cu mama lui Livian!

Citeste si: Bianca și Livian de la „Puterea Dragostei” surprinși în ipostaze intime, deși spun că relația s-a terminat

Bianca de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu părinții!

Bianca de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu părinții! ”M-au lăsat să dau cu capul, că să văd cum este viața”

Bianca de la Puterea dragostei, adevărul despre relația cu părinții ei! ”Eu m-am dezvoltat foarte prin forțele proprii și vreau să le mulțumesc pentru acest lucru mamei și tatălui meu, fiindcă m-au lăsat atât de mult singură, m-au lăsat să dau cu capul, că să văd cum este viața. Dacă mă țineau închisă, nu știu...nu cred că mai eram în stadiu în care eram acum”, a spus Bianca Comănici, apoi a menționat că familia reprezintă foarte mult pentru ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate