A spus că se rade în cap înainte de nuntă, dar uite ce coafură îşi face de fapt Adelina Pestriţu la marele eveniment! Am aflat tot!

Adelina Pestriţu, totul despre coafura ei de la marele eveniment! Vezi ce decizie a luat vedeta!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Adelina Pestriţu a spus totul despre rochiile de mireasă pe care le va purta la marele eveniment de pe 20 iulie, dar în privința coafurii a preferat să păstreze misterul. Frumoasa brunetă a spus doar că se Adelina Pestri se gândeşte să se radă în cap, idee pe care i-a mărturisit-o în urmă cu o lună şi hairstylistului ei Adrian Perjovschi.

fara descriere

Eu sunt un om imprevizibil. Niciodată nu se știe ce pas fac, sau ce hotărâre iau. De exemplu, în ziua nunții, poate am să am părul lung sau, cine știe, voi fi rasă în cap. Sincer, chiar am vorbit cu hairstylistul pe această temă, ar fi probabil ceva ieșit din comun. Deocamdată, nu m-am hotărât. Voi vedea în ziua cea mare”, a povestit vedeta.

Adelina Pestriţu, totul despre coafura ei de la nuntă! A renunţat de curând la un plan năstruşnic!

Ei bine, conform apropiaţilor ei, Adelina ar fi renunţat la la planul năstruşnic şi preferă să meargă pe o linie clasică. Mai exact, superba vedetă îşi va purta părul într-un coc deosebit. Nu vă gândiţi însă că vorbim despre ceva balan.

fara descriere

Doar este vorba despre Adelina Pestriţu care a fost întotdeauna originală şi nu ar avea cum să renunţe la acest atribut tocmai în cea mai importantă zi a vieţii ei.

Până la nunta de vis însă, Ade şi partenerul ei de viaţă au hotărât să devină din nou părinţi. Zis şi făcut! Îndrăgostiţi iremediabil de un pui de pomeranian, o fetiţă adorabilă, protagoniştii noştri le-au dăruit lui Nobby, dar şi micuţei Zeny o...surioară.

Intra pe kfetele.ro să vezi poze cu Winnie, cea mai mică dintre "fetiţele"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate