Stiri

A stat 26 de ani in concediu medical, apoi a iesit la pensie! Marturisirea fabuloasa a barbatului: cum a reusit sa fenteze munca

Un italian, Carlo Cani, a iesit la pensie la varsta de 60 de ani, cu toate ca nu a lucrat nici macar o zi intreaga. Barbatul a fost angajat din 1980 in mina, pentru compania miniera din Sardinia, insa a reusit mereu sa pacaleasca munca.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Carlo Cani a iesit la pensie in 2006, dupa 26 de ani in care a reusit sa stea in concediu medical. El a invocat cele mai diverse probleme de sanatate, de la afectiuni ale ochilor cauzate de praful de carbuni pana la amnezie si hemoroizi, relateaza Adevarul. De asemenea, a sustinut ca sufera de claustrofobie si si-a inventat mai multe, infectii.

Cani a marturisit ca in majoritatea zilelor in care se afla in concediu medical statea acasa si asculta jazz. "Am ajuns la varsta pensionarii fara sa muncesc cine stie ce. Am urat sa muncesc in subteran. Din prima clipa am inteles ca viata printre carbuni nu este pentru mine. Asa ca am inventat tot ce mi-a venit in minte, ma loveam intentionat la deget pentru ca nu puteam sa lucrez cu el umflat. Cu alte ocazii imi frecam ochii cu praf de carbune. Pur si simplu nu-mi placea sa muncesc, mai ales in mina", a declarat barbatul.

Galerie foto