A trecut aproape un an de la accident, iar Monica Davidescu nu s-a recuperat total! Coregrafa Cocuta i-a sarit in ajutor! Afla despre ce e vorba

Monica Davidescu a participat, in toamna trecuta, la show-ul “Dansez pentru tine”. N-a putut concura prea mult, din pacate, pentru ca, la repetitii, partenerul ei, George, a cazut peste ea si i-a zdrobit picioarele.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereMonica DavidescuAstfel ca, la jumatatea lunii decembrie, actrita a ajuns pe masa de operatie, ea fiind diagnosticata de catre medici cu ruptura de menisc si de ligament incrucisat anterior. Actrita a fost operata la piciorul drept, dupa care timp de o luna a mers in carje. Desi credea ca totul va decurge bine, Monica nici acum nu s-a recuperate total si, probabil, nici nu o va face.fara descrierePartenerul ei, George, a cazut peste ea si i-a zdrobit picioarelefara descriereMonica a suferit o interventie chirurgicala la piciorul drept in luna decembrie 2012

“Monica nu si-a revenit complet. Piciorul inca o jeneaza. Nu poate sta pe vine, nu-I poate lega sireturile fetitei ei, e greu… face in continuare tratamente de recuperare care sunt si costisitoare si ii iau si mult timp. Ea spera ca cei de la “Dansez” sa-I plateasca, pe cale legala, tratamentele. Cocuta, de la “Dansez” i-a recomandat Monicai o clinica specializata pe astfel de tratamente, doar ca e foarte scumpa. Poate daca Monica va castiga procesul, ei ii vor plati aceste tratamente. Din pacate, cred ca niciodata nu se va recupera total”, ne-au povestit surse din anturajul actritei.

Cutremurator! Cumplitul accident de la "Dansez pentru tine" a marcat-o pentru totdeauna pe Monica Davidescu: “Niciodata n-o sa ma mai fac bine, va trebui sa ma obisnuiesc cu durerea toata viata”!

INTERVIU EXCLUSIV! Monica Davidescu se opereaza la piciorul drept:“Nu ma pot ruga in genunchi”. Actrita se recupereaza dupa accidentarea grava de la "Dansez pentru tine"

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate