A uitat de petreceri! Cum i-a schimbat viața fiica lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a renunțat la nopțile de petreceri în cluburi de fițe și a petrecut un weekend la mare alături de fiica lui.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Tâtăicul  nu mai petrece! Cum i-a schimbat viața fiica lui Codin Maticiuc


In articol:

Fiica lui Codin Maticiuc a venit pe lume, iar el nu a putut să nu împărtășească bucuria pe care o trăiește, așa că a publicat și pe Instagram câteva fotografii: „Uite, tăticule, și eu sunt tătic”, a scris el într-o imagine în care își ține fetița în brațșe și lângă el este tatăl lui, fericitul bunic. El a publicat și o imagine în care bebelușul îl ține strâns de un deget. „Nu-ți face griji, sunt aici. Sunt aici de mult. Te așteptam”, a scris Codin Maticiuc în dreptul imaginii.

fara descriere

Pozele cu fiica lui Codin Maticiuc, la mare, alături de tătic

Dacă a obișnuit până acum să se posteze petrecând în cluburi de fițe, în urma nașterii micuței sale, Codin Maticiuc pare că a dat uitării agitația din localurile de VIP-uri. Acesta le-a arătat fanilor internauți cum și-a petrecut weekendul la mare, departe de orice fel de club și gălăgie, alături de fiica lui.

Tâtăicul  nu mai petrece! Cum i-a schimbat viața fiica lui Codin Maticiuc

”Mereu am încercat să le cuceresc seara pe plajă” este mesajul cu care a descris Codin fotografia postată.

Citeste si: Vica Blochina postează poze goală!

Citeste si: Reacția Salvamont Argeș, după ce o turistă a luat de pe munte o tufă de bujor: „Tufele distruse de bipedul din imagine au cel putin 30 de ani"

Citeste si: Vulpița a uitat complet de Viorel. Cum se distrează Veronica, după despărțirea de soțul ei: „Și-mi place si mie. Tare îmi place”

Declarații despre nuntă și alți copii

Codin Maticiuc este tare fericit, pentru că a devenit tătic pentru prima oară! Acum, fostul ”Crai de Dorobanți” se poate mândri tare-tare că are o fetiță frumușică foc, pe nume Smaranda.

”Craiul de Dorobanți”, Codin Maticiuc a mărturisit că nu dorește să se căsătorească: “Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”, a spus el pentru revista Viva!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate