A vandut un bolovan contra sumei de 290.000 de lei, sustinand ca e AUR curat! Vezi ce pedeapsa a primit barbatul care a facut acest lucru!

Curtea de Apel Alba Iulia a mentinut sentinta Tribunalului Hunedoara prin care un barbat din Zlatna a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare dupa ce i-a vandut unei persoane din Rosia Montana un bolovan, despre care sustinea ca este minereu de aur.

Distribuie pe:

Instanta a respins ca nefondate apelurile declarate de inculpat si de partea civila impotriva sentintei pronuntate in septembrie de Tribunalul Hunedoara. Prin sentinta s-a dispus in principal condamnarea inculpatului la zece ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi, dar si obligarea acestuia la plata de daune materiale catre partea civila, in suma de 290.000 de lei.

Inculpatul are 47 de ani si i-a vandut unei persoane din Rosia Montana, la 25 noiembrie 2011, pentru suma de 290.000 de lei, un bolovan, sustinand ca reprezinta 3,5 kilograme de aur. Dupa tranzactie, cumparatorul a constatat ca produsul era o roca obisnuita.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate