Vedete

A venit politia la Kanal D! Un om al legii a intrat in direct peste Teo si Bursucu! "Ce-ai facut nemernicule?" - "E grav? Ma luati?"

A venit politia la Kanal D si un politist a intrat in direct peste Teo si Bursucu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


A venit politia la Kanal D! Un om al legii a intrat in direct peste Teo si Bursucu! "Ce-ai facut nemernicule?" - "E grav? Ma luati?"icon photo

Reporterul Sergiu a fost cel care i-a intampinat pe politisti la intrarea in Kanal D. Teo si Bursucu au incremenit! "Ce-ai facut, nemernicule?", a intrebat Teo Trandafir. "Unde ai pus biscuitii aia de contrabanda?", a glumit Bursucu.

 

Comisarul Andries a intrat in direct in platoul Teo Show si a vrut sa stea de vorba cu cele doua gazde ale emisiunii. 

"E grav? Ma luati sau ma mai lasati pe aici?", a intrebat Bursucu.

A venit politia la Kanal D! Un om al legii a intrat in direct peste Teo si Bursucu! "Ce-ai facut nemernicule?" - "E grav? Ma luati?"
De fapt, comisarul Andries a venit sa vorbeasca cu Teo, Bursucu si telespectatorii emisiunii despre proiectul Eduard, care se va pune in aplicare maine, 19 septembrie.

"Proiectul Eduard- Initiativa a Politiilor Rutiere din Europa care urmareste ca maine sa nu mai exista decese in accidente pe drumurile din Europa", a spus comisarul Andries la Teo Show.

Maine, toate aparatele radar din dotarea Politiei Rutiere vor fi scoase in actiune pe drumurile din Romania.

 


 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune