Vedete

A venit politia la Kanal D! Un om al legii a intrat in direct peste Teo si Bursucu! "Ce-ai facut nemernicule?" - "E grav? Ma luati?"

A venit politia la Kanal D si un politist a intrat in direct peste Teo si Bursucu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


A venit politia la Kanal D! Un om al legii a intrat in direct peste Teo si Bursucu! "Ce-ai facut nemernicule?" - "E grav? Ma luati?"icon photo

Reporterul Sergiu a fost cel care i-a intampinat pe politisti la intrarea in Kanal D. Teo si Bursucu au incremenit! "Ce-ai facut, nemernicule?", a intrebat Teo Trandafir. "Unde ai pus biscuitii aia de contrabanda?", a glumit Bursucu.

 

Comisarul Andries a intrat in direct in platoul Teo Show si a vrut sa stea de vorba cu cele doua gazde ale emisiunii. 

"E grav? Ma luati sau ma mai lasati pe aici?", a intrebat Bursucu.

A venit politia la Kanal D! Un om al legii a intrat in direct peste Teo si Bursucu! "Ce-ai facut nemernicule?" - "E grav? Ma luati?"
De fapt, comisarul Andries a venit sa vorbeasca cu Teo, Bursucu si telespectatorii emisiunii despre proiectul Eduard, care se va pune in aplicare maine, 19 septembrie.

"Proiectul Eduard- Initiativa a Politiilor Rutiere din Europa care urmareste ca maine sa nu mai exista decese in accidente pe drumurile din Europa", a spus comisarul Andries la Teo Show.

Maine, toate aparatele radar din dotarea Politiei Rutiere vor fi scoase in actiune pe drumurile din Romania.

 


 

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune