Stiri

A vrut masaj erotic, dar s-a trezit fata in fata cu... ELEVA LUI, o minora de 15 ani!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

A vrut masaj erotic, dar s-a trezit fata in fata cu... ELEVA LUI, o minora de 15 ani!
Un profesor din Iasi apare intr-un dosar al procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Barbatul a fost clientul salonului si, in urma unei anchete (patronii erau banuiti de exploatarea minorelor), a fost depistat printre clientii firmei.
Una dintre aceste fete era chiar eleva profesorului, dupa cum specifica anchetatorii.

Este vorba de Andreea N., o adolescenta care avea doar 15 ani atunci cand a fost racolata de sotii Zarughevici, patronii salonului. Fata era eleva la un liceu industrial iar clientul care a intrat in salon era chiar profesorul ei. Andreea l-a vazut pe profesor venind si s-a intors repede cu spatele, prefacandu-se ca nu-l vede. O colega "l-a preluat" pe profesor.Minora dorise sa-si caute ceva de munca doar pe perioada vacantei de vara. Anuntul era pentru chelnerite si cameriste de hotel. Dupa ce s-a intalnit cu Mihai Zarughevici la interviu, acesta i-a spus ca poate face mult mai multi bani daca accepta sa faca masaj erotic.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune