A vrut să-l bată Marian Vanghelie pe Adrian Năstase? ”Cel mai complicat moment...” VIDEO

Marian Vanghelie a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Catalina Lohan

Marian vanghelie
Marian Vanghelie a vrut sa-l bată pe Adrian Năstase?

Marian Vanghelie a fost primar al sectorului 5 și unul dintre liderii PSD, iar de-a lungul anilor au circulat mai multe zvonuri legate de discuțiile aprinse pe care acesta le-ar fi avut cu colegii săi din partid.


In articol:

Unul dintre zvonurile care a circulat în perioada în care Adrian Năstase era șeful PSD și premier al României a fost că Marian Vanghelie ar fi vrut să-l bată din cauza unor divergențe dintre ei.

În emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Marian Vanghelie a răspuns la întrebarea dacă a vrut să-l bată pe Adrian Năstase.

Adrian Nastase bataie
Adrian Nastase a avut divergente cu Marian Vanghelie[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Marian Vanghelie, despre cazul Caracal: „Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni MORȚI. Să se sape bine sub betoane...”

”Nu, niciodată. Am avut bătălii politice cu Adrian Năstase. Omul ăsta este un intelectual, un intelectual foarte serios. Nu m-a jignit niciodată. O singură dată a ridicat vocea la mine, era prim ministru. Mi-am luat actele, le-am băgat în geantă și am plecat, dar la mijlocul biroului m-a luat de gât și mi-a spus ”Marian, tu trebuie să înțelegi un singur lucru, cuvântul meu înseamnă România și dacă vrei să lucrezi cu mine, lucrurile sunt uite așa”. Și ăsta a fost cel mai complicat moment dintre mine si  Adrian Năstase”,  a răspuns Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie, despre adversarii săi ”Îi anunț că pot să-i lipesc cu căpățâna de un  perete”

Totuși, Marian Vanghelie susține că au fost persoane pe care ar fi putut să le bată, pentru că are ”școala vieții” și știe să se comporte diferit în funcție de omul care îi este partener de discuție. 

Citeste si: Vila in care Vanghelie a stat in arest la domiciliu, scoasa la vanzare pentru aproape 1.000.000 de euro! Pretul imobilului a crescut cu 200.000 de euro dupa ce fostul primar a locuit acolo

”Eu știu să mă comport cu o femeie tandru, știu să mă comport cu un om ca Adrian Năstase foarte politicos și chiar să mă adaptez, pot să mă adaptez și după un lider ca Traian Basescu care este mai complicat, și să-l bat pe Ghiță sau pe cei cu care m-am mai certat eu, când este momentul. Nu sunt un bătăuș dar sunt  un supraviețuitor.  (...) Dar nu mă apuc să bat lumea și să vorbesc urât, dar pe cei care merită, îi anunț că pot să-i lipesc cu căpățâna de un  perete sau să le rup mâna și să-i bat cu mâna lor. Nici nu trebuie să-i bați, trebuie doar să-i anunți și prin felul în care o spui este de ajuns pentru acești oameni mizerabili. Toți cei cu care am mai avut dialoguri din astea, nici unul nu a vrut să se bată cu mine. N-am doi metri, dar e prin puterea mea. Puterea mea a reprezentat totul, nu a vrut nimeni să se bată cu mine. Și vă spun că era și complicat să se bată cu mine. Eu, de obicei sunt un câștigător. Chiar dacă nu câștig acum, câștig puțin mai încolo. Cu mine trebuie să te aștepti: dacă nu mă omori să nu stai liniștit niciodata dacă ai vrut să-mi faci rău”, a spus Marian Vanghelie în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Marcel Ciolacu a fost amendat de autorități. Liderul PSD a fost surprins la masă cu zece persoane, în plină pandemie

Fiul lui Marian Vanghelie le-a arătat amicilor un... "permis de deplasare pentru activități cu scop sexual"!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies