Abi Talent către Bendeac: ”O să dispari, să moară f... mea, n-o să mai ai carieră”! E scandalul momentului

E scandal mare în online, după ce ”regele” Abi Talent i-a declarat război lui Mihai Bendeac și i-a promis că-i distruge cariera.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Un scandal neașteptat a izbucnit între Mihai Bendeac și Abi, puștiul-minune al Instagramului, autointitulat ”Regele României”. Totul a pornit de la un story în care Mihai Bendeac vorbește obscen despre Abi. ”Dacă n-ar mai fi femei pe Pământ l-aș f... pe Abi Talent”. Bendeac era la mare, destul de amețit, împreună cu Flick și Speak.

Reacția puștiului a venit în aceeași seară. Vizibil afectat, Abi a intrat în live și a promis că se va răzbuna. ”Să moară f... mea dacă o să mai aveți voi carieră. Voi o să dispăreți de tot de pe platforma asta doar pentru că ați spus chestia asta. Eu sunt regele României! De ce credeți că în 10 luni nu s-a atins nimeni de mine? Că sunt regele României”, a spus Abi.

Bendeac: ”Îmi cer scuze, sunt monarhist”

fara descriere

A doua zi, Bendeac i-a cerut scuze într-un mod destul de ironic lui Abi, tot într-un story. ”Din considerente bahice mi-am permis să mă exprim într-un mod absolut ireverențios față de Majestatea sa, Regele României. Vreau să vă asigur că sunt moarhist și faptul că m-am exprimat așa față de un om în momentul în care se îmbracă din cap până-n picioare, o singură ținută a Excelenței sale înseamnă cât tot dressingul meu, mă face să mă gândesc că sunt cu adevărat idiot. Promit că nu o să mai beau”, a spus Bendeac.

Citeste si: Abi Talent, prima reacție după zvonurile că va intra la Puterea Dragostei! ”M-aș duce eu un pic, așa, la caterincă. Care e premiul?”

Citeste si: Frații Gogan, după scandalul colosal cu Selly: "Suma pierdută la trei ore după ce ai postat tu clipul a fost de 30.000 de euro!"

Citeste si: Totul despre fenomenul Abi Talent! Care este numele real, când s-a lăsat de școală și câți bani face la concerte?

Abi Talent: ”Am înțeles că erau beți”

fara descriere

Scandalul a continuat cu o nouă postare a lui Abi. ”Bă Bendeac, te întreb și eu pe tine, fiind om matur, actor mare, la 30-40 de ani, cât ai tu... E frumos să zici așa ceva? Te gândești și tu că am 18 ani și că părinții mei poate au văzut live-ul ăla? Verișori de-ai mei mai mici, poate au văzut live-ul ăla? E frumos? Am înțeles că erau beți, dar nu e loc de așa ceva cu mine. Ți-ai cerut scuze pe Instastory. Te pup, Bendeac, lasă copiii în pace”, a spus Abi Talent.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate