Abi Talent, încă un atac dur la adresa lui Alex Velea: „O iau de nevastă pe Antonia înaintea lui”

Abi Talent a făcut o glumă pe seama faptului că Alex Velea nu e căsătorit cu Antonia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

 Alex Velea

Abi Talent și Alex Velea țin primele pagini ale presei de câteva zile. Scandalul dintre ei este departe de final, deși fiecare dintre ei a declarat că nu este interesat să continue acest schimb de replici care durează deja de mai bine de o săptămână.

Pe pagina lui de Instagram, Abi Talent l-a atacat din nou pe Alex Velea, aducând-o din nou în discuție pe Antonia, mama copiilor lui.

„Cred că o iau de nevastă pe Antonia înaintea lui… 😂😂💋”, a scris Abi Talent pe pagina lui.

 Alex Velea si antonia

Alex Velea a vorbit cu lacrimi în ochi despre scandalul cu Abi Talent

Videoclipul în care Alex Velea a vorbit despre schimbul de replici în care a fost implicat a strâns aproape 800.000 de vizulizări și a ajuns pe primul loc în Trending, pe Youtube. Cântărețul era vizibil emoționat și, în unele momente, părea pe punctul de a izbucni în lacrimi, semn că l-a afectat faptul că familia lui a fost adusă în discuție.

„(…). Am văzut un Story pe care l-a făcut. Era despre mine. Am zis să nu-l sun. Știam ce fel de om e. L-am mirosit repede. Am așteptat să-l văd față în față, poate își schimbă puțin părerea. Am încercat să trec cu vederea acest episod. M-am întrebat de unde are tupeul să vorbească așa cu mine. Eram la un eveniment și, la plecare, l-am văzut pe Abi. Nu aveam cum să nu-i zic ceva. M-am dus la el. I-am zis: vezi că ai vorbit prost de mine.

Citeste si: Ce sărbătorim pe 24 ianuarie. Românii primesc liber de Ziua Unirii Principatelor Române

 Alex Velea

Am lăsat așa fraza, să o continue el. De fapt, i-am dat o șansă să-mi ceară scuze sau măcar să o dea la întors. Abi, tu m-ai lovit acolo unde mă doare, adică muzica și vârsta. Dar nu a fost deloc așa. Eram convins că e obraznic în viața reală. Mi-a dat o replică foarte proastă, o replică fără sens. Mi-a zis că m-a și uitat. Atunci i-am zis: e multă lume aici, altfel îți dădeam un capac. Îmi crescuse adrenalina. Nu accept, la cât am muncit, să-mi vorbească așa unul ca el. Nu cred că i-aș fi dat un capac. Nu-s violent, dar de nervi așa am simțit nevoia să mă exprim. Oricum… dacă îi dădeam un capac… îl despărțeam de sănătate și nu era cazul (…)”, a declarat Alex Velea în cel mai noi episod de vlog postat pe contul lui de YouTube.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate