Abi Talent, prima reacție după zvonurile că va intra la Puterea Dragostei! ”M-aș duce eu un pic, așa, la caterincă. Care e premiul?”

Abi Talent este tentat să participe la show-ul ”Puterea Dragostei” însă spune că dacă intră în casă va câștiga sigur.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Abi Talent i-a răspuns lui Nelson Mondialu’, tatăl lui Livian, care a declarat că are informații că Abi Talent, idolul puștilor din România îi va lua locul lui Jador în casa ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Abi, ”Regele României”, cum se autointitulează, a răspuns printr-un Instastory în care a dezvăluit că s-ar băga în acest show, deși premiul este unul prea mic pentru valoarea lui. El spune însă că poate fi deja declarat câștigător, pentru că va lua toate voturile.

Citeste si: Alex Bobicioiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai putut rămâne cu Bianca de la Puterea dragostei! "Îmi spunea că mă iubește și apoi se dădea pe lângă Iancu"

Citeste si: ”Abi Talent, în locul lui Jador, la Puterea Dragostei”! Tatăl unuia dintre concurenții din casă susține că Regele Internetului se mută la TV

Citeste si: O româncă "l-a născut” pe ”Regele Nopții” în ”Game of Thrones”! Ea e singura româncă din cel mai tare serial din istorie

Abi: ”Am câștigat fără să particip. Mă votează toată țara”

fara descriere

”Ce înseamnă alea că cică merg eu la ”Puterea Dragostei”? Bă, voi ați luat-o razna? Care e premiul acolo, 10.000 euro? Bă, ești nebun? Pare că am eu nevoie de 10.000 euro? Acum, pe bune!

Da’ m-aș duce eu un pic așa, la caterincă, să mor io! Ce ziceți, mă duc? Dacă merg eu la ”Puterea Dragostei” mă votează toată țara, deci nu are rost să merg că am câștigat deja fără să praticip. Apropo, țin cu Jador, dacă vă întrebați”, a spus Abi Talent.

fara descriere

”Vă dau cea mai tare știre! Cea mai tare știre!!! Îl scoate pe Jador afară și-l aduce pe Abi! Abi, regele Youtube-ului! Bineînțeles! S-a terminat cu șmecheria”, a spus tatăl lui Livian pe Youtube, cu câteva săptămâni în urmă!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate