Abi Talent șterge pe jos cu Vulpița și Viorel Stegaru. Mesaj acid pe rețelele de socializare: „Niște inculți...”

Abi Talent i-a luat în vizor pe Vulpița și Viorel Stegaru. Ce a putut să spună despre soții din Blăgești?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Abi Talent șterge pe jos cu Vulpița și Viorel Stegaru. Mesaj acid pe rețelele de socializare: „Niște inculți...”


In articol:

Personajele momentului din showbiz, Vulpița și Viorel Stegaru au fost luate în vizor de nimeni altul decât Abi Talent, care i-a făcut cu ou și cu oțet pe cei doi soți din Blăgești. Trapper-ul și-a spus fără nicio reținere părerea despre cei care au devenit vedete peste noapte, după mai bine de 5 luni de apariții constante la televizor. 

Abi Talent îi face praf pe Soții Stegaru

Cunoscut pentru scandalul în care a fost implicat împreună cu Alex Velea, cu care a șters pe jos în cel mai recent videoclip, Abi Talent nu s-a sfiit să își expună punctul de vedere, la fel de dur, nici despre Vulpița și Viorel.

Abi Talent șterge pe jos cu Vulpița și Viorel Stegaru

Citeste si: Cântăreața Alessia și fiul ei, suspecți de coronavirus? Artista trece prin momente cumplite

Citeste si: Corneliu Bârlădeanu, eliberat din închisoare, după acuzațiile de abuz sexual! Decizia judecătorilor este definitivă

Citeste si: Acuzații grave ies la iveală din dosarul episcopului Corneliu Bârlădeanu. Cum îi abuza pe adolescenți: „Saruturi cu limba si inițiative de sex oral!”

De la ce a pornit acest subiect? Ei bine, Abi s-a săturat să fie criticat de fanii săi, iar pentru a le explica acestora că nu îl interesează deloc părerile negative la adresa lui, acesta a făcut o comparație cu soții din Blăgești și nu a avut milă.

fara descriere

„Hai să o luăm mai pe gustul vostru, așa…Dacă Vulpița îți zice că ești urâtă, te superi? Dacă Viorel te face fraier, te superi? Nu, pentru că îi consideri niște inculți și că părerea lor nu contează, adevărat? E, pentru mine, toate fetele și toți băieții care mă vorbesc de rău sunt ca Vulpița și Viorel” a scris Abi Talent, pe Instagramul său.

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate