Abia a nascut, dar revine pe scena! Ellie White are deja semnate cinci contracte pentru Revelion!

Vinerea trecuta, Ellie White a adus pe lume un baietel de toata frumusetea. Acest lucru nu a determinat-o pe solista sa stea acasa de Sarbatori, dimpotriva, ea va canta de Revelion, ca in fiecare an.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereNici nu a nascut bine, ca Ellie White si-a reluat tratativele pentru concertele de Craciun. Astfel, proaspata mamica si-a stabilit deja trei concerte la Sinaia, la un hotel de  fite, si inca doua la Poiana Brasov, iar remuneratia este pe masura. “Am semnat deja cu un hotel de patru stele din Sinaia, unde vom avea trei reprezentatii. Este un loc care noua ne place foarte mult, pentru ca oamenii sunt deosebiti si avem cu ei o relatie speciala. Apoi, am mai batut palma cu alte doua locatii din Poiana Brasov si sper ca Ellie sa ii incante pe cei care vin de Revelion, deoarece are pregatit un show special”, a declarat Doru Tinca, sotul si managerul cantaretei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Ellie White nu a lipsit de pe scena prea mult. Ea a cantat pana in ultima luna de sarcina si va sta, acasa, cu bebelusul doar trei saptamani.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate