Abia acum s-a aflat! O vedeta de a noi s-a aflat in Piata de Craciun din Berlin, unde a avut loc atacul sangeros

Nu mai putin de 12 persoane si-au pierdut vietile si alte 48 au fost ranite in atentatul din Piata de Craciun din Berlin, iar la locul tragediei a fost, cu doar cateva ore inainte de atacul sangeros, nimeni alta decat dansatoarea Jasmine.

Distribuie pe:

fara descriereIn direct, prin telefon, aceasta a vorbit despre experienta pe care a trait-o acolo, cu putin timp inainte de atacul teribil.

„Este incredibil si trist, ii multumesc lui Dumnezeu. Am fost acolo pe la ora 5, inaine sa plec la aeroport sa iau cateva cadouri. Locul a fost absolut superb, e o atmosfera tare placuta acolo, dar iata ce schimbatoare e viata. Este o sosea unde sunt amplasate niste casute si tot felul de bunataturi.
fara descriere
Poti sa circuli pe acolo si cu masina, dar nu cu tirul. Sper din tot sufletul sa nu aflam vesti triste despre ai nostrii. Eu am fost dupa-amiaza, daca nu eram la Bucuresti cu siguranta as fi fost acolo. Am pielea zgribulita pe mine, ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine”
, a povestit Jasmine la o emisiune TV.

Luni seară, un camion de 20 de tone, cu numere de inmatriculare de Polonia, care transporta otel, a intrat in multime la Berlin. 12 pesoane au murit si 48 au fost rănite, in Piata de Craciun de la Berlin, in apropiere de Biserica Kaiser Wilhelm Memorial.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate