Abia iesit din inchisoare, Sorin Ovidiu Vintu isi face dusmani! Mesajele sale contra tinerilor a produs un  protest fara precedent in mediul virtual!

Un grup de tineri care activeaza pe Facebook sub denumirea de Utopia a creat zilele trecute “Pe aripile vantului”, o pagina speciala unde isi arata dezacordul fata de Sorin Ovidiu Vintu. Deranjati de videoclipurile jignitoare si pline de ura pe care SOV le posteaza pe pagina sa de socializare si de faptul ca acesta sustine ca tanara generatie este formata din saraci si din ratati pe care ii numeste “Generatia N-am”, internautii au luat atitudine si au demarat o actiune fara precedent in online.

Distribuie pe:

fara descriereEi au creat pagina “Pe aripile vantului” si i-au invitat pe internautii anti Vintu sa ii demonstreze acestuia ca “Generatia Facebook” de fapt are si da si la altii, indemnandu-i sa isi exprime dispretul fata de acesta postand cate o poza selfi pentru afacerist si donand doi euro in scopuri caritabile. fara descriereDe la lansarea actiunii online, “Pe aripile vantului” a strans 2.376 de membri, care au trimis mesaje pentru SOV si au donat bani in contul Crucii Rosii. Surprinzator, pana in prezent s-au strans peste 1.000 de euro in contul Crucea Rosie Romania si in cel al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

 

fara descriere

 

"Aceasta pagina a fost facuta de oamenii anti-SOV pentru a arata ca generatia N-AM, de fapt are. Insa nu are motive sa nu-si exprime dispretul fata de oamenii ca Sorin Ovidiu Vintu. Astfel ne vom manifesta in doua moduri:

1. Postam selfies in care ne exprimam parerea despre Vintu printr-un gest. Pozele vor fi postate pe pagina sub forma "Nume, Oras" + poza alaturi de hashtag-ul #PentruVantu.

2. Facem donatii la orice caritate dorim. S-a ales in primul rand Fundatia Principesa Margareta a Romaniei ( www.fpmr.ro/index.php?page=donati-prin-virament-bancar ), care deruleaza proiecte pentru copii si batrani. Se mai poate ai la Crucea Rosie Romania (SMS la 8841 sau www.crucearosie.ro/donatii.html ) sau orice altceva caritate preferati.

Rugsmintea noastra este ca dupa ce donati, sa confirmati actul printr-o poza postata pe peretele paginii. Mentionati si cui ati donat, sau ati dori sa donati, mai ales daca e vorba de initiative mici sau locale. Un proiect al grupului UTOPIA”" se arata in postarea de prezentare a actiunii."

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate