Abia s-a căsătorit cu Brigitte și că deja visează la altă femeie! Florin Pastramă a pus ochii pe o artistă de la noi și o copleșește cu mesaje

Au început să apară deja primele probleme în cuplul format din Brigitte și Florin Pastramă. Proaspătul soț visează deja la o altă femeie., o cunoscută artistă din showbiz-ul românesc.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai noi și controversate cupluri din showbiz-ul românesc. La doar câteva luni după ce s-au cunoscut și au făcut o pasiune fulgerătoare unul pentru celălalt, au devenit soț și soție la Primăria Voluntari.

Se pare, însă, că Florin Pastramă deja regretă că s-a căsătorit cu Brigitte. Bărbatul ar fi pus ochii, după întoarcerea de la emisiunea la care a participat, pe Bianca Rus. Frumoasa artistă s-a schimbat complet în doar câteva luni, luând pe toată lumea prin surprindere și devenind o adevărată bombă sexy.

Citeste si: Bianca Rus, de nerecunoscut! Cum arată acum! "Nu vreau să aud de bărbaţi, nu sunt pregătită"

fara descriere

„Bianca Rus i-a atras în mod special atenția atât prin stilul ei luxos, cât și prin noul ei corp apetisant. El, care a fost atât de mult timp departe de showbiz, acolo la emisiune, fără televizor, fără Internet, nu a știut cât de mult a reușit să slăbească Bianca Rus în tot acest timp. Iar când a văzut pozele de acum cu ea a înlemnit.

Florin o știa de pe vremea când ea era mai plinuță, dar acum, când a văzut cât de mult a slăbit și ce bine arată, și mai ales că este singură, i-a cam venit să regrete că s-a însurat mult prea repede cu Brigitte”, au declarat surse din anturajul lui Florin Pastramă pentru Cancan.

fara descriere

Florin a început să-i dea mesaje Biancăi, deși abia s-a căsătorit cu Brigitte

„Nu s-a putut stăpâni și, cu toate că există riscul ca soția lui să îi sară în cap, a început să îi scrie mesaje Biancăi și să îi dea emoticoane de apreciere la fotografii, cum că ar arăta „de nota 10” și alte complimente. Nimeni din jurul lor – al lui și al lui Brighi – nu crede că această căsnicie va dura prea mult. Mai degrabă s-ar potrivi Florin cu Bianca Rus, mai ales că amândoi sunt cam de aceeași vârstă, amândoi sunt din același mediu, ar avea ce să discute, s-ar înțelege foarte bine.

fara descriere

Deocamdată Florin i-a scris ceva fetei (n.r. Biancăi), dar nu știm dacă ea va răspunde. Am auzit că este cam fițoasă. Cel mai bine din toată această poveste este că inițiala prenumelui femeii este tot „B”, că, dacă Florin a gravat ceva prețios, vreo bijuterie sau altceva și se desparte de Brighi, se poate potrivi bijuteria la Bianca…”, au mai declarat apropiații pentru sursa mai sus citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate