Abia s-au logodit şi se despart? Vezi ce obstacole întâmpină Simina şi Alex Zănoagă! Oare vor trece cu bine peste tot? EXCLUSIV!

Simina şi Alex Zănoagă se despart? Vezi ce obstacole întâmpină!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriere

Simina Loica şi Alex Zănoagă au rămas împreună şi după ce au părăsit casa Puterea Dragostei. Cei doi se iubesc foarte mult, cel puţin la nivel declarativ, de curând s-au logodit şi susţin că îşi doresc un copil.

Ei bine, deşi sentimentele lor par reale şi puternice, astrele nu sunt de partea "porumbeilor". Simina, nativă a zodiei Leu şi Alex, născut în zodia Peşti, ar fi de fapt uniţi de o atracţie sexuală puternică şi nu de simţăminte pure de iubire. Convieţuirea lor va fi, cel mai probabil, o mare provocare pentru ambii parteneri.

Citeste si: Schimbare de look spectaculoasă pentru Nella Angheluţă! Uite cum arată fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul cu părul roşcat!

Citeste si: Alex Bodi a fost la un concurs de Miss după căsătoria cu Bianca Drăguşanu! Uite-l pe proaspătul soţ al Biancăi înconjurat de femei frumoase şi sexy!

Citeste si: Raluca Dumitru a comis-o! Ce a făcut pe plajă, cu o femeie goală lângă ea, e de INFARCT

fara descriere

Simina şi Alex Zănoagă se despart? "Leul găsește pe cineva care să îi satisfacă fanteziile și cam atât"

"Personalitate comună: înțelepciune, inteligență, orgoliu, gândire profundă, mânie, șantaj, visare, credibilitate, aroganță.
Leul este un semn de Foc, iar Peștii, un semn de Apă. Dragoste, căsătorie, relații: bazate pe sentimente de încredere și caracterizate de instabilitate, ceea ce va face ca iubirea să dispară repede. Inițial, lucrurile se precipită, întrucât atracția sexuală e mare. Leul găsește pe cineva care să îi satisfacă fanteziile și cam atât. Pentru ca această relație să prindă rădăcini va fi nevoie ca nativul Pești să își asume mai multă responsabilitate și să mai renunțe la atâta visare. Multe puncte diferite, dar cu unele eforturi se poate conviețui. Bani, carieră, afaceri: Leul nici nu va dori să audă că partenerul său dorește să preia controlul financiar. În opinia sa, partenerul lor nu cunoaște valoarea banului", scrie zodiacool.ro

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate