Abigail Bordaş, fata de 13 ani din Oradea care şi-a înjunghiat bunica, a fugit din nou de acasă

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Abigail Bordaş, cea care, în 8 august, şi-a înjunghiat bunica, a fost dată din nou dispăruta fiind căutata în prezent de poliţişti şi părinţi. Informaţiile apar în comunicate transmise, marţi, de Poliţia Bihor.
 
Abigail Bordaş (foto stânga), în vârstă de 13 ani, a dispărut marţi, 11 decembrie, în jurul orei 8.40, de la la şcoala gimnazială ale cărei cursuri le frecventa şi nu a mai revenit, nici la şcoală, nici în Centrul de primire în regim de urgenţă pentru copilul abuzat, neglijat şi exploatat Oradea al DGASPC Bihor, unde se afla instituţionalizată în baza unei măsuri de plasament în regim de urgenţă.
 

 

 
După cum BIHOREANUL a mai scris, Abigail a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, şi chiar de la sediul DGASPC Bihor, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată, în Oradea.
 
Fetiţa are aproximativ 1,60 m înălţime, 46 kilograme, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, ondulat, de lungime medie, constituţie slabă, un semn congenital la baza gâtului şi o cicatrice pe claviculă, în partea stângă.
 
Marţi dimineaţă, când a dispărut, Abigail purta o geacă verde, cu glugă, bluză crem, colanţi negri şi pantofi sport negru cu roz.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate