Absolut fabulos: cate ore a durat cea mai lunga partida de sex din istoria omenirii!

Cea mai lungă partidă de sex din istorie nu aparţine vreunei actriţe porno şi nici nu s-a desfăşurat recent. Cel mai lung maraton sexual aparţine reginei Messalina, soţia împăratului Claudius, care, conform scrierilor istorice, ar fi provocat-o pe o prostituată, pentru a vedea care rezistă să facă sex mai mult.

Distribuie pe:

fara descriere


Prostituata a renunţat după 24 de ore de sex, în timp ce Messalina a "rezistat" 25 de ore, timp în care a făcut sex cu 25 de bărbaţi. Dezvăluirile îi sunt atribuite istoricului Dio Cassius (155-229 d.Hr).

Valeria Messalina a fost cea de a treia soţie a împăratului roman Claudius, potrivit historia.ro. Dio Cassius ne relatează despre ea că „trăia în desfrâu şi silea şi pe celălalte femei să se prostitueze. Pe unele le obliga să se supună la actul sexual chiar în palat, în prezenţa şi sub ochii bărbaţilor lor. Pe acestea, care acceptau aşa ceva, le iubea şi le favoriza (iar pe bărbaţii lor) îi atrăgea de partea ei prin tot felul de cinstiri şi funcţii înalte. Alte familii în schimb, care nu se înjoseau cu asemenea murdării, erau ţinta urii ei, dacă nu şi victime".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate