Absolut macabru! Cainele Adelinei Pestritu i-a mancat gaina Iuliei Albu! Vezi cum a fost posibil asa ceva chiar si intr-o farsa! Iulia Albu a facut un scandal monstru

Iulia Albu a fost la un pas sa ramana fara gaina ei preferata deoarece cainele Adelinei Pestritu poftea la o friptura de gaina in prag de sarbatori.##VIDEO134326##

Distribuie pe:

fara descriereIulia Albu a trait spaima vietii ei cand colegii de la WOWbiz i-au pus gand rau gainii Lulu. Mai exact, Nobby a fost cea care i-a pus gand rau gainii. Crezand ca gaina a fost mancata de caine, Iulia Albu a pornit un razboi impotriva Adelinei.

kalooga_36441" Nu stiu daca sunt pregatita sa trec peste acest moment atat de usor. Prietenii sunt cei care iti infig in spate cutitul. Cainele ala cu fata de ascutitoare... Cred ca o sa ajungem si in instanta", a spus Iulia Albu la inceputul emisiunii.


"Cainele ala e mult mai inteligent decat gaina tinuta la subrat. O potaie? vezi ca iese si cu bataie ca sa zic asa si sa fac rima", a replicat si Adelina extrem de nervoasa.


##VIDEO134333##

In realitate, Iulia Albu a venit sub pretextul de a inregistra in avans rubrica ei pentru WOWbiz in redactia Kanal D. Intr-o clipa de neatentie, Iulia Albu a fost nevoita sa isi lase gaina Lulu singura. Intre timp, Nobby, cainele Adelinei Pestritu s-ar parea ca a facut praf gaina.


Au urmat o serie de replici acide intre Iulia Albu si Adelina Pestritu

 

"Nu se poate asa ceva, ma, cum dracu?",

Mai, Iulia, dar stiam ca o iei cu tine in emisiune.

Ma, Adelina, ti-l strang de gat. Ia-o de aici ca ti-o strang de gat.

Puii mei, nu am cum sa raspund acum si pentru gaina ta. E caine, nu pot sa raspund pentru apucaturile unui animal. Eu am lasat gaina, mi s-a spus sa las gaina aici si uite ce s-a intamplat.


Totul a fost doar o farsa, gaina nu a patit nimic, insa Iulia Albu s-a enervat groaznic de tare pe Adelina.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate