Acasă la Emily Burghelea! Concurenta are un dressing impresionant şi haine prin toată casa

Emiliana de la Bravo, ai stil! şi-a prezentat dressingul impresionant la Teo Show.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Emily Burghelea, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! are un apartament impresionant. Tânăra fashionistă a primit acasă o echipă de filmare de la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Emiliana a deschis uşile casei sale şi a arătat tuturor în ce paradis pentru tinere locuieşte. Hainele, accesoriile şi încălţările sunt expuse în toată casa.

Emiliana de la Bravo, ai stil! are o pasiune nebună pentru haine şi modă şi se mândreşte cu o garderobă impresionantă. Hainele ei sunt în toate colţurile casei. De decor s-a ocupat chiar ea, Emily Burghelea. "Am vrut să-mi pun amprenta pe fiecare colţişor din casă", a declarat Emiliana. Nu doar hainele sunt expuse prin casă, ci şi ochelarii de soare sau bijuteriile.

Citeste si: Mihaela Tatu a dat de necaz în Grecia: ”Privind cu nedumerire în râul care mi-a înghițit telefonul!”

Citeste si: ROBOR a atins cel mai mare nivel din ultimele 3 luni! Veste devastatoare pentru românii cu credite

Citeste si: O nouă idilă la "Puterea Dragostei"?! "Lui Mary chiar îi place de Bogdan"

Emiliana şi-a decorat singură casa

Larisa, reporterul de la Teo Show şi fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a descusut-o pe Emiliana şi a vrut să afle din ce îşi câştigă ea existenţa. Ei bine, Emily a spus adevărul: din campanii pe site-urile de socializare, reclame şi alte postări pe facebook sau Instagram. Tinerei fashioniste i-a fost destul de greu în momentul în care hackerii i-au spart conturile. Şi nu doar o dată, ci de vreo trei ori!

Citeste si: Se reface N&D! Delia și Nick vor cânta împreună în următoarele concerte

Citeste si: Scandal uriaș la "Puterea Dragostei"! Adrian s-a certat cu toată lumea! Prima țintă a fost Simina. Cine a scăpat de atacurile lui

 

"Am trecut printr-un moment delicat. Pagina de instagram a fost hăckuită de 3 ori", a precizat Emiliana Burghelea în interviul pentru emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate