Accident ca in filmele cu prosti pe strazile din Romania! 4 masini s-au lovit in lant - ramai mut cand auzi ce faceau in trafic fiecare dintre soferi

Accident grav pe şoseaua ce leagă Timişoara de Lugoj. Mai multe maşini s-au ciocnit, unele de altele, din cauza unui şofer neatent. Poliţiştilor nu le-a venit să creadă că niciunul dintre şoferii implicaţi în incident nu a fost atent la şosea, fiecare având altă preocupare.

Distribuie pe:

fara descrierePatru maşini au fost serios avariate în urma accidentului, care s-a petrecut pe raza localităţii Boldur. De vină, pare să fie la prima vedere, şoferul care circula în faţa unei coloane de vehicule. Maşina a încetinit brusc, pentru că şoferul a vrut să tragă pe dreapta.

Problema a fost că şoferii celorlalte trei maşini, care circulau în coloană, nu au văzut manevra, astfel că au intrat în plin, iar autovehiculele s-au făcut acordeon.

Poliţiştii au venit de urgenţă la faţa locului, dar şi trei ambulanţe, asta pentru că şoferii au suferit răni. Oamenii legii au deschis o anchetă, iar primele declaraţii ale şoferilor arată că aceştia aveau preocupări diverse: unul vorbea la telefon, altul era mai atent la schimbarea piesei de la mp3, în timp ce al treilea a încurcat pedala de frânare cu cea de accelaraţie pentru că se certa cu iubita, relateaza cei de la exclusivtm.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate