Accident cumplit lângă Craiova! 14 persoane au fost implicate! În ce stare sunt victimele

Un accident grav s-a produs lângă Craiova. 14 deţinute au fost implicate în incidentul rutier, printre care un copil.

Distribuie pe:

Autor:

“Până în acest moment la UPU vor fi transportate trei persoane. Toate victimele erau conștiente și cooperante cu atacuri de panică și prezentau dureri în zona abdominală”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

O dubă a Penitenciarului Craiova în care se aflau mai multe deţinute s-a ciocnit, joi dimineaţă, în localitatea Pieleşti, judeţul Dolj, cu o maşină. Din primele informaţii, o femeie din autospecială şi o femeie cu un copil din maşină au fost răniţi.

Cinci deţinute din cele 14 care se aflau în duba Penitenciarului Craiova, care s-a ciocnit, joi dimineaţă, în localitatea Pieleşti, judeţul Dolj, cu o maşină, au fost transportate la spital pentru investigaţii, anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), potrivit Mediafax.

Accident cumplit lângă Craiova! 14 persoane au fost implicate! 

Reprezentanţii ANP precizează joi, într-un comunicat, că pe DN65 Craiova-Balş, în zona localităţii Pieleşti, judeţul Dolj, o dubă, în care se aflau 14 deţinute aflate în custodia Penitenciarului Craiova – Secţia Exterioară Işalniţa, a fost implicată într-un eveniment rutier, în timpul deplasării către un punct de lucru aflat în municipiul Slatina.

"Menţionăm că mijlocul de transport în care se aflau cele 14 deţinute aparţine unui transportator autorizat, contractat de către beneficiarul forţei de muncă.La momentul prezentei, 5 deţinute au fost prezentate pentru investigaţii în cadrul unei unităţi spitaliceşti din reţeaua sanitară publică, celelalte deţinute, precum şi personalul unităţii de detenţie aflat în mijlocul de transport la momentul producerii evenimentului rutier, fiind preluaţi şi transportaţi la sediul penitenciarului, urmând a fi supuşi, de asemenea, unor investigaţii medicale", potrivit sursei citate.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P