Accident cumplit! Soț și soție, morți în timp ce se întorceau de la muncă! Șoferul ar fi ațipit la volan

Accident cumplit pe DN23. Doi soți care se deplasau cu bicicletele au murit, fiind loviți de un autoturism al cărui șofer ar fi adormit la volan.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.00, iar cele două victime au murit pe loc, ele fiind lovite de o mașină la volanul căreia se afla un tânăr de 23 de ani, din comuna Cîmpuri.

Soții se deplasau cu bicicletele în momentul în care au fost loviți de autovehicul. „Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Câmpuri, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23, pe direcția Măicănești – Focșani, la 300 m față de indicatorul de intrare în localitatea Nănești, a acroșat cu partea dreaptă față doi bicicliști care circulau pe aceeași direcție, paralel. (…) Persoanele decedate au fost identificate. Este vorba de o femeie, în vârstă de 47 de ani, și un bărbat, în vârstă de 52 de ani, ambii din comuna Măicănești. Persoanele decedate erau soț și soție”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea pentru monitoruldevrancea.ro.

Costel Necula, primarul comunei Măicănești, a declarat că soții, femeia în vârstă de 47 de ani și bărbatul în vârstă de 52 de ani, munceau la fabrica de mobilă de la Nănești. Ei proveneau dintr-o familie modestă, dar foarte muncitoare. În urma lor au rămas două fete. „Este o mare tragedie ceea ce s-a întâmplat! O familie modestă și bună, care toată viața și-a câștigat existența cinstit. Lucrau la fabrica de mobilă de la Nănești. În urma lor au rămas două fete. Nu știu cum s-a întâmplat cu accidentul, dar știu că mereu erau echipați corespunzător, că ne-am intersectat de multe ori. Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat”, a declarat primarul Necula.

Sursa foto: monitoruldevrancea.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate