Accident grav in Bistrita: Un grup de copii care mergeau la scoala, lovit in plin de o masina!

Patru copii din localitatea Nepos, judeţul Bistriţa-Năsăud, care mergeau spre şcoală, au fost loviţi în plin, miercuri dimineaţa, de o maşină.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Până la această oră, unul singur a ajuns la spital, iar ceilalţi trei sunt evaluaţi de către medici.

Cei 4 elevi din localitatea Nepos au fost loviţi de o maşină condusă de o femeie, care a pierdut controlul volanului.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, iniţial s-a solicitat intervenţia la locul accidentului pentru un singur copil de 14 ani care a fost lovit de autoturism, ceilalţi trei minori, deşi răniţi, continunându-şi drumul spre şcoală.

“A fost preluat un minor de 14 ani, conştient, cu traumatism facial. Copilul a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgenţe din a Spitalului din Bistriţa. Ulterior s-a primit solicitare pentru încă trei minori, victime conştiente, rezultate din acelaşi accident rutier, aflate la şcoală, în Nepos”, a declarat medicul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Călin Ganea.

 

Ceilaţi trei copii răniţi în accident au plecat spre şcoală, unde au povestit cadrelor didactice ce s-a întâmplat, iar unui dintre profesori a anunţat că minorii au suferit răni care nu le pun însă viaţa în pericol, spre instituţia de învăţămând fiind direcţionate mai multe ambulanţe pentru evaluarea şi transportul la spital al copiilor răniţi.

Poliţiştii Serviciului Rutier din Năsăud au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

sursa


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: