Stiri

Accident grav in Teleorman! Un microbuz s-a rasturnat. A fost activat Planul Rosu de Interventie

Un microbuz cu persoane s-a rasturnat in aceasta dimineata, in judetul Teleorman. Autoritatile au activat Planul Rosu de Interventie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

In aceasta dimineata, in jurul orei 05:00, a fost activat Planul Rosu de Interventie, dupa ce un microbuz care transporta oameni s-a rasturnat in afara partii carosabile in zona localitatii Bujoreni din judetul Teleorman. In microbuz se aflau opt persoane, dintre care patru au fost transportate la spital.

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta au postat fotografiile de la locul accidentului, declarand: "In jurul orei 05.00, pe DN6, in zona localitatii Bujoreni din judetul Teleorman, un microbuz cu persoane s-a rasturnat in afara partii carosabile. Intrucat primele informatii indicau mai multe persoane implicate dintre care doua incarcerate, la nivelul judetului a fost activat Planul Rosu de Interventie. La fata locului au fost mobilizate 3 autospeciale complexe de stingere, 1 descarcerare, 3 ambulante SMURD, 1 autospeciala pentru victime multiple si 6 echipaje medicale SAJ. In accident au fost 8 persoane implicate, dintre care 4 victime, constiente, au fost transportate la UPU Alexandria".

Galerie foto