Stiri

Accident grav in Teleorman! Un microbuz s-a rasturnat. A fost activat Planul Rosu de Interventie

Un microbuz cu persoane s-a rasturnat in aceasta dimineata, in judetul Teleorman. Autoritatile au activat Planul Rosu de Interventie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Accident grav in Teleorman! Un microbuz s-a rasturnat. A fost activat Planul Rosu de Interventie icon photo

In aceasta dimineata, in jurul orei 05:00, a fost activat Planul Rosu de Interventie, dupa ce un microbuz care transporta oameni s-a rasturnat in afara partii carosabile in zona localitatii Bujoreni din judetul Teleorman. In microbuz se aflau opt persoane, dintre care patru au fost transportate la spital.

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta au postat fotografiile de la locul accidentului, declarand: "In jurul orei 05.00, pe DN6, in zona localitatii Bujoreni din judetul Teleorman, un microbuz cu persoane s-a rasturnat in afara partii carosabile. Intrucat primele informatii indicau mai multe persoane implicate dintre care doua incarcerate, la nivelul judetului a fost activat Planul Rosu de Interventie. La fata locului au fost mobilizate 3 autospeciale complexe de stingere, 1 descarcerare, 3 ambulante SMURD, 1 autospeciala pentru victime multiple si 6 echipaje medicale SAJ. In accident au fost 8 persoane implicate, dintre care 4 victime, constiente, au fost transportate la UPU Alexandria".

Accident grav in Teleorman! Un microbuz s-a rasturnat. A fost activat Planul Rosu de Interventie

Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune