Stiri

Accident grav la o şcoală din Buzău! Şase persoane au fost rănite! Cine se afla la volanul maşinii

Şase persoane care îşi aşteptau copiii în faţa unei şcoli din Buzău au fost rănite miercuri, după ce directoarea unităţii de învăţământ a intrat cu maşina în ele, în urma unei manevre greşite.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Accident grav la o şcoală din Buzău! Şase persoane au fost rănite! Cine se afla la volanul maşinii
Purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, declara, pentru Mediafax, că maşina care a intrat în grupul de persoane, aflate în centrul municipiului Buzău, a rănit cinci femei şi un bărbat. O a şaptea persoană a suferit atac de panică, potrivit sursei citate.
 
Conform sursei citate, la volanul maşinii se afla directoarea şcolii în faţa căreia s-a produs accidentul, Monica Gheorghe. Ea ar fi lovit o poartă a şcolii, a intrat în panică şi, în loc să frâneze, a accelerat. Maşina a întrat într-un grup de părinţi şi bunici care îşi aşteptau copiii sa iasă de la şcoală.
”Din primele verificări efectuate la faţa locului a reieşit că o conducătoare auto, pe fondul unei manevre executate greşit, a acroşat poarta de acces în curtea unei instituţii şcolare. În urma impactului, şase persoane adulte - cinci femei şi un bărbat - au suferit vătămari corporale”, arată IPJ Buzău.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune