Accident groaznic! Un tânăr din Timişoara s-a răsturnat cu maşina si a stat blocat în autoturism 18 ore

Un tânăr de 23 de ani care s-a răsturnat cu maşina, la intrarea în Timişoara, a rămas blocat în autoturism timp de 18 ore, până când o prietenă l-a găsit şi a anunţat Poliţia.

Distribuie pe:

fara descrierePurtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat, duminică seară, pentru Mediafax, că tânărul, din localitatea arădeană Vinga, s-a răsturnat cu maşina la intrarea în Timişoara, dinspre Arad, şi a rămas blocat în autoturism, fiind în imposibilitatea de a folosi telefonul.

"Tânărul venea la Timişoara pentru a se întâlni cu nişte prieteni, însă la intrarea în municipiu a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara părţii carosabile. Accidentul s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 23.00. Tânărul nu a putut să anunţe pe nimeni despre accident, astfel că a rămas încarcerat", a declarat Mirela Drăghicioiu.

Ea a precizat că o prietenă a tânărului l-a găsit pe acesta, blocat în maşină, abia duminică, în jurul orei 17.00 şi a sunat la 112. La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare de la pompieri, Poliţia şi o ambulanţă care l-a preluat pe tânăr şi l-a transportat la un spital din Timişoara.

Potrivit medicilor, tânărul, care este conştient, ar putea avea un picior fracturat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate