Stiri

Accident în lanţ, în Capitală, cu opt maşini! Trei persoane au fot transportate de urgenţă la spital

Un accident în lanţ a avut loc în Bucureşti, în urmă cu puţin timp, fiind implicate opt maşini.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Accident în lanţ, în Capitală, cu opt maşini! Trei persoane au fot transportate de urgenţă la spitalicon photo

Un accident a avut loc în urmă cu puţin timp în Capitală, la intersecţia bulevardului Iuliu Maniu şi strada Valea Lungă. În accident au fost implicate opt maşini: trei se aflau în mişcare, iar alte cinci se aflau parcate.

Din informaţiile oferite de Mediafax, trei persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la Spitalul Universitar din Capitală. Traficul a fost restricţionat pe benzile unu şi doi. Din primele informaţii, ar fi vorba despre neacordare de prioritate.

 
Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune