Accident MORTAL la Iași! Un tânăr a fost găsit decedat lângă un BMW rupt într-un copac FOTO

Azi-noapte, în jurul orei 00:30, un accident cumplit s-a petrecut la intersecția dintre Vlădeni și Andrieșeni. Un tânăr de 21 de ani a fost găsit decedat lângă un autoturism BMW care a intrat într-un copac.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Cel mai probabil din cauza vitezei excesive s-a ajuns la această tragedie. Tânărul se afla singur în mașină. Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, scrie bzi.ro.

fara descriere

Sursa foto: bzi.ro

 

O legendă a sporturilor nautice a murit într-un accident cu barca

Fabio Buzzi, constructor italian de ambarcaţiuni dar şi concurent în sporturile nautice, a murit într-un accident nautic care a avut loc în apropiere de Veneţia.

Fabio Buzzi s-a născut pe 28 ianuarie 1943, la Lecco, în Italia, într-o familie cu lungă tradiţie în construcţia de ambarcaţiuni. Cariera de pilot şi-a început-o încă de la 17 ani, când a concurat pe ruta Pavia-Veneţia, într-o întrecere care a avut loc pe râul Pad. În peste 40 de ani de carieră sportivă, Buzzi a câştigat de zece ori titlul de campion mondial, potrivit rtv.net.

În anul 1970, el a absolvit Politehnica din Torino, cu diploma de inginer mecanic, iar prima ambarcaţiune a construit-o în anul 1974, care era în fapt un hidroavion botezat "Mostro" (Monstrul).

Fabio Buzzi, împreună cu alte două persoane, a murit miercuri, într-un accident care a avut loc în largul portului Veneţia, ambarcaţiunea pe care o pilota s-a izbit de digul San Nicoletto. El se afla într-o tentativă de a doborî recordul de timp parcurs pe apă între Monte Carlo şi Veneţia.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate