Stiri

Accident teribil in Italia! O romanca de 28 de ani a murit pe loc

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Accident teribil in Italia! O romanca de 28 de ani a murit pe locicon photo
 
Cristina Boroiban, o tanara romanca de 28 de ani, a murit intr-un accident cumplit care a avut loc in Italia, acolo unde era stabilita de mai multi ani. 
 
Accidentul a avut loc pe via Renazzo din localitatea Cento, provincia Ferrara, iar concubinul femeii se afla si el de fata. 
 
Accident teribil in Italia! O romanca de 28 de ani a murit pe loc
 
Cristina si Fausto Berdini aveau impreuna o fiica de 5 anisori, Desire. Din primele declaratii, se pare ca, femeia a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a izbit de un camion.
 
 
„Ne-am vazut in fata barului la mine, pentru a schimba doua vorbe, pentru a vorbi de noi”, spune Fausto pentru ziarul La Nuova Ferrara, dupa care a plecat fiecare cu masina lui.
 
Accident teribil in Italia! O romanca de 28 de ani a murit pe loc
 
 „Eu mergeam înainte. Ea în urma mea cu vreo sută de metri. Ne întorceam la Renazzo. Voiam să mă opresc în zona industrială, s-o îmbrăţişez. Era o ocazie importantă pentru a fi împreună, având în vedere că în această perioadă eram mereu la distanţă. Dar nu am mai reuşit”, a mai declarat barbatul. 
 
„Era numai praf în urma mea, m-am întors din drum şi am văzut ceea ce se întâmplase. Am fugit la ea. Îmi tot repetam, nu se poate să fie un moment de neatenţie cel care mi-o ia de lângă mine. Nu poate fi adevărat”, a adaugat Fausto.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune