Accident teribil în România! Un bărbat a fost strivit sub roţile unei autobasculante pe trecerea de pietoni! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

Un groaznic accident rutier a avut loc ieri în municipiul Suceava, pe trecerea de pietoni dintre primăria municipiului şi Stadionul Areni.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a murit strivit sub roţile autobasculantei unei firme din Suceava, chiar pe trecerea de pietoni. Imaginile care surprind momentul accidentului arată că pietonul a traversat în fugă, fără a realiza pericolul, intrând practic în faţa vehiculului greu. Pe de altă parte, bărbatul a traversat pe trecerea de pietoni şi pe culoarea verde a semaforului, astfel că în cadrul anchetei urmează a se stabili cum se împarte vina şi dacă nu este vorba de o culpă comună.

fara descriere

Filmul accidentului

Ioan Răuleac, în vârstă de 64 de ani, din satul Costâna, comuna Todireşti, cunoscut pentru că mai hoinărea pe străzile din municipiul Suceava, venea pe trotuar, dinspre stadion. Tot din acea direcţie a venit şi autobasculanta al cărei şofer, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a virat în intersecţie pentru a face dreapta, spre Universităţii şi apoi pe strada Alexandru cel Bun, relatează Monitorul de Suceava.

fara descriere

Bărbatul de 64 de ani mort în accidentul rutier 

Modul în care s-a produs accidentul a fost surprins destul de clar de camerele de supraveghere din două unghiuri. Şoferul vehiculului greu, care avea şi el verde, opreşte şi dă prioritate altor doi pietoni, care traversează şi ei dinspre stadion.

Imediat, şoferul se pune în mişcare şi nu îl mai observă şi pe bărbatul de 64 de ani care fuge din dreapta sa şi intră în faţa vehiculului greu pus în mişcare. Bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost prins de partea din stânga a autobasculantei şi călcat până la roţile din spate.

Din păcate, pentru el 64 de ani nu s-a mai putut face nimic.  

fara descriere

Șoferul autobasculantei

Sursa foto: monitorulsv.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate