Stiri

Accident teribil în Suceava! O maşină a lovit 4 oameni pe o trecere de pietoni!

Un accident şocant a avut loc în Suceava. O maşină a lovit 4 oameni pe o trecere de pietoni. Incidentul s-a petrecut pe bulevardul George Enescu, la trecerea de pietoni din zona Curcubeu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Accident teribil în Suceava! O maşină a lovit 4 oameni pe o trecere de pietoni!icon photo

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Pietonii au fost loviţi de maşină imediat ce se angajau în traversare, dinspre Curcubeu, informează Monitorul de Suceava. Unul dintre pietoni a fost luat pe capota maşinii şi aruncat spre axul drumului. Cu toate că imaginile sunt şocante, impactul nu a fost foarte violent.

La volanul maşinii se afla o femeie. Ea a redus viteza atunci când i-a văzut pe pietoni, însă nu a mai putut frâna la timp. Cel mai probabil accidentul s-a petrecut şi din pricina condiţiilor meteo. Pietonii s-ar fi angajat în traversare pe culoarea verde a semaforului, însă poliţiştii vor stabili cert acest detaliu important. 

În urma accidentului, doar un pieton a avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 67 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean, unde a fost diagnosticat cu traumatisme la membrele inferioare. 

VEZI AICI IMAGINILE VIDEO CU INCIDENTUL

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune