Accidentare horror pentru Iulian Pîtea de la Exatlon! Dublă fractură, după un salt în gol! Vezi când s-a întâmplat asta!

Iulian Pîtea este unul dintre cei mai spectaculoşi concurenţi din istoria Exatlon România, dar şi printre puţinii care au fost feriţi de accidentări.

Autor: Radu Constantin

Iulian Pîtea a ajuns în play-off-ul Exatlon România sezon 2 şi este creditat de fani cu mari şanse la marele premiu. Schiorul a încântat în cele trei luni şi jumătate prin calităţile sportive şi prin uşurinţa cu care face traseele. În acelaşi timp, Iulian a reuşit performanţa să scape ca prin minune de accidentări într-un sezon cu trasee mult mai dificile decât primul.

Totuşi, Iulian ştie ce înseamnă durerea unei accidentări grave. Ceea ce nu se ştie despre războinic este că în cariera de săritor cu schiurile a avut câteva aterizări horror. Cea mai dură a fost una din care s-a ales cu dublă fractură de antebraţ. A fost un moment critic din viaţa de sportiv a lui Iulian, care l-a ţinut departe de activitatea lui timp de câteva luni.

În acelaşi timp, genul acesta

de accidentări l-au călit şi mai mult pe Pîtea. Atunci când cazi de la o înălţime de câteva zeci de metri, e greu să te mai sperie o plasă cu noroi. Aşa se explică şi de ce Iulian Pîtea vrea să încerce un alt sport periculos după întoarcerea de la Exatlon: schi freestyle (combinaţie între schi şi elemente acrobatice pe pârtie).

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 8 decembrie. Iulian Pîtea şi Ana Otvoş, câştigătorii primului joc individual! Ce sumă au primit! Betty s-a accidentat

Iubita lui Iulian Pîtea are un copil ”secret”? Cine e micuţa care apare mereu în fotografii alături de Ana Gonzalez?

Dezvăluirea şocantă a lui Mirel Drăgan! De ce nu l-a bătut pe Iulian Pîtea! ”Orice pumn s-ar fi plătit scump” EXCLUSIV

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Calendar Ortodox 17 mai 2021. Cei mai mari sfinți ocrotitori ai familiei

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Dezvăluiri explozive despre aventurile lui Bill Gates. Melinda, pusă într-o situație umilitoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies