Accidentare horror pentru Iulian Pîtea de la Exatlon! Dublă fractură, după un salt în gol! Vezi când s-a întâmplat asta!

Iulian Pîtea este unul dintre cei mai spectaculoşi concurenţi din istoria Exatlon România, dar şi printre puţinii care au fost feriţi de accidentări.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Iulian Pîtea a ajuns în play-off-ul Exatlon România sezon 2 şi este creditat de fani cu mari şanse la marele premiu. Schiorul a încântat în cele trei luni şi jumătate prin calităţile sportive şi prin uşurinţa cu care face traseele. În acelaşi timp, Iulian a reuşit performanţa să scape ca prin minune de accidentări într-un sezon cu trasee mult mai dificile decât primul.

Totuşi, Iulian ştie ce înseamnă durerea unei accidentări grave.

Ceea ce nu se ştie despre războinic este că în cariera de săritor cu schiurile a avut câteva aterizări horror. Cea mai dură a fost una din care s-a ales cu dublă fractură de antebraţ. A fost un moment critic din viaţa de sportiv a lui Iulian, care l-a ţinut departe de activitatea lui timp de câteva luni.

În acelaşi timp, genul acesta de accidentări l-au călit şi mai mult pe Pîtea.

Atunci când cazi de la o înălţime de câteva zeci de metri, e greu să te mai sperie o plasă cu noroi. Aşa se explică şi de ce Iulian Pîtea vrea să încerce un alt sport periculos după întoarcerea de la Exatlon: schi freestyle (combinaţie între schi şi elemente acrobatice pe pârtie).

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 8 decembrie. Iulian Pîtea şi Ana Otvoş, câştigătorii primului joc individual! Ce sumă au primit! Betty s-a accidentat

Iubita lui Iulian Pîtea are un copil ”secret”? Cine e micuţa care apare mereu în fotografii alături de Ana Gonzalez?

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Informația despre COVID care dă totul peste cap: Medicii din Wuhan, filmați cu camera ascunsă. Abia acum au spus adevărul

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies