Vedete

Accidentari horror la Exatlon Mexic! Un fotbalist si o atleta, primele "victime" in cel de-al doilea sezon al show-ului

Sezonul 2 al show-ului Exatlon Mexic a debutat cu doua accidentari horror.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Accidentari horror la Exatlon Mexic! Un fotbalist si o atleta, primele "victime" in cel de-al doilea sezon al show-ului icon photo


Inca din prima saptamana a celui de-al doilea sezon al Exatlon Mexic s-a lasat cu accidentari ingrozitoare. Atat echipa Razboinicilor, cat si cea a Faimosilor au platit tribut celei mai dure competitii din lume.


Primul accidentat se numeste Julio Garcia, este jucator de fotbal si lupta de partea Razboinicilor. Acesta si-a sucit mana din umar, in timp ce incerca sa treaca peste un obstacol. Pentru ca suprafata era umeda, el a alunecat si s-a ales cu o accidentare care i-a speriat pe coechipieri.


Si mai grav a fost in cazul atletei Carmelita Correa, care a intrat la Exatlon de partea Faimosilor. Saritoarea cu prajina s-a accidentat in timp ce incerca sa impinga o platforma asezata pe rulmenti. Sportiva nu si-a dat seama ca aceasta a ajuns in capat si din avant, s-a lovit puternic cu capul, prabusindu-se la pamant. A fost nevoie de interventia medicului pentru ca atleta sa-si poata reveni.

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune