Accidentul teribil muşamalizat de RATB! Corpul unui angajat a explodat într-o cameră electrică! Soţia lui este şi acum distrusă de durere: "Medicii nu m-au lăsat să-i văd trupul: "Muşchii şi ţesuturile pur şi simplu s-au pulverizat"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Mihai Boiştean, un bărbat în vârstă de 58 de ani, proaspăt angajat la RATB, actuala Societate de Transport Bucureşti, a murit în condiţii şocante. Acesta avea arsuri pe 100% corp.
 
Angajat de doar patru luni la RATB, Mihai Boiştean a ajuns să umble la un întrerupător, deşi spaţiul era încă alimentat cu 10.000 de volţi! 
 
„El, fiind nou, nu avea ce căuta la o asemenea lucrare.
După ani buni de experienţă erai lăsat în instalaţie, nu după câteva luni”, explică electricienii. 
 
Bărbatul a murit pe loc, electrocutat şi ars. Muşchii şi ţesuturile pur şi simplu s-au pulverizat, într-un vortex accelerat al celulelor. 
 
 
„A fost groaznic, medicii nu m-au lăsat să-i văd trupul”, rememorează Elida Boiştean.
 
„Aşa ne-au spus, că soţul meu a murit dintr-un exces de zel. Nimeni nu a vorbit cu noi, nimeni. Totuşi, a murit un om. Măcar puteau să ne spună ceva”, spune Elida Boiştean. 
 
Angajaţii acuză angajatorul şi susţine că noii angajaţi nu sunt instruiţi şi lipsa de experienţă îşi spună cuvântul. Aceştia susţin că valul de angajări, multe pe pile, duce la adevărate tragedii.
Vezi continuarea pe Libertatea.ro.
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ucisă de silicoane. Mamă a trei copii, găsită moartă, la 17 zile după ce şi-a mărit sânii

Primele apropieri între Roxana şi Valentin la Puterea Dragostei! Imagini tandre cu cei doi! Blonda l-a testat deja pe concurent

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Premieră mondială: imaginile REALE ale virusului ucigaş! Cum arată, de fapt, noul coronavirus

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies