Această bunicuță a fost iubirea cea mare a lui Nicolae Guță! Sorina s-a transformat total și și-a dedicat viața lui Dumnezeu

Sorina, marea iubire de tinerețe a lui Nicolae Guță, s-a pocăit și a plecat din țară. Femeia a ajuns de nerecunoscut.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Nicolae Guță a iubit multe femei, însă pe nici una ca pe Sorina Șerban. Când a întâlnit-o, manelistul avea 30 de ani și a fost fascinat de ea. Au cântat manele împreună și s-au iubit ca doi nebuni timp de 7 ani, până când Sorina, sătulă de crizele de gelozie ale partenerului ei, l-a părăsit. Guță a suferit enorm și s-a îmbolnăvit de dorul ei, însă Sorina nu s-a mai întors niciodată la el.

fara descriere

Acum, Sorina a renunțat definitiv la manele, s-a pocăit și s-a mutat în Germania, însă are o casă și în Timișoara. Femeia a ajuns de nerecunoscut, arată ca o bunicuță (și chiar este bunică) și cântă doar în biserică sau la ”adunări”. Cântă imnuri religioase și o face în așa fel încât îi mișcă pe toți cei prezenți.  

fara descriere

fara descriere

Sorina Regina, așa cum era cunoscută până acum câțiva ani, a devenit o cu totul altă persoană. Și Guță s-a schimbat, însă în cu totul alt sens. Manelistul a devenit un superstar al manelelor, umblă doar cu tinere sexy și s-a tatuat pe față.

Citeste si: Nicolae Guță, ipostaze incendiare cu amanta în aeroport: „S-au comportat mai rău decât niște adolescenți”

Citeste si: Nicolae Guţă a angajat o dansatoare sexy la cazinoul său! Uite-o cum se mişcă lasciv printre clienţii care joacă la ruletă şi păcănele! VIDEO

Citeste si: Imagini XXX cu fosta lui Nicolae Guță! Beyonce de România s-a reapucat de videochat?

S-au despărțit după ce Guță a cerut-o de nevastă în direct

fara descriere

Sorina și Guță s-au despărțit în 2005, la puțină vreme după ce cântărețul a cerut-o de nevastă în direct, la emisiunea psihologului Cristian Andrei.

fara descriere

"În ciuda declarațiilor de dragoste pe care Nicolae Guță i le făcea Sorinei pe scenă și pe la diversele show-uri tv la care participau, acesta nu voia cu nici un chip să o avanseze de la stadiul de concubină la cel de soție cu acte în regulă. Motiv pentru care în relația celor doi maneliști au apărut probleme. Și, cum Nicolae nu dorea să o piardă, a dus-o pe Sorina la emisiunea doctorului Cristian Andrei, unde a cerut-o de nevastă în văzul lumii. I-a oferit chiar și un inel de logodnă pe care aleasa lui l-a acceptat cu lacrimi in ochi. În plus, Nicolae i-a cerut doctorul Andrei să-l nășească, dacă tot cererea oficială s-a petrecut sub ochii săi. Dar cunoscutul psiholog a refuzat foarte politicos cererea cântărețului și a reușit să-l facă să-și dezvăluie toate îndoielile legate de căsătorie, de femeile care ar putea să profite de el, dar și temerea cea mai mare: că femeia de lângă el ar putea să aiba mai mult succes decât el în industria muzicală”, scria presa în 2005.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate