Vedete

Aceasta este fetita la care Simona Halep tine ca la ochii din cap! Simona i-a fost nasa de botez, iar traditia aromana spune ca ii va fi si nasa de cununie!

Simona Halep este nasa de botez a Mariei Ioana, fiica unor rude din Constanta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Aceasta este fetita la care Simona Halep tine ca la ochii din cap! Simona i-a fost nasa de botez, iar traditia aromana spune ca ii va fi si nasa de cununie!icon photo

Simona Halep are o relatie apropiata cu toate rudele sale din Constanta, in buna traditie a machedonilor. Cand un nepot la tatalui ei, Stere, a devenit tata pentru a doua ora, sotia acestuia nascand o fetita, Simona s-a oferit sa fie nasa de botez a micutei Maria Ioana. (vezi ce spune tatal Simonei despre iubitul acesteia)

“Pe cand fina mea era insarcinata, Simona m-a intrebat: “Tata, daca va fi fetita, ma lasi pe mine s-o botez?”. Bineinteles ca am fost de acord. Oricum, asa si cere traditia noastra aromana, ca cine boteaza sa si cunune. Doar in cazuri exceptionale se petrece altfel. Astfel ca Simona ii va fi nasa Mariei Ioana si la casatorie, dupa cum pe Mihai il va cununa băiatul meu, Nicolae”, a dezvaluit Stere Halep in presa constanteana.

Simona Halep ii face toate poftele finei sale

Fetita a devenit preferata Simonei, marea campioana vizitand-o de fiecare data cand ajunge la Constanta, facandu-i toate poftele. Recent, Simona Halep s-a fotografiat cu fina sa si cu fratele ei. „Se vede fericirea lor dar şi a nasicii, sunt doi îngeraşi frumoşi şi o campioana de milioane”, a postat o ruda a Simonei Halep.

 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune