Aceasta este poza ŞOCANTĂ pe care Bianca Drăguşanu a şters-o după câteva minute. E imaginea anului, cu ea goală sub duş. Apropiaţii i-au zis să-i dea urgent "delete"

Bianca Drăguşanu, poza şocantă pe care a şters-o după câteva minute. Vedeta e goală, la duş.

Autor: Lili Lascar

Bianca Drăguşanu a avut un an tumultuos şi plin de deziluzii pe plan amoros. După ce s-a despărţit de Victor Slav, s-a îndrăgostit de englezul Tristan Tate şi a crezut mult în relaţia cu acesta.

Legătura amoroasă cu năbădăi, certuri şi infidelităţi a durat însă doar trei luni, la începutul lunii septembrie vedeta intrând într-o nouă relaţie, de data aceasta cu un bărbat care părea că-şi doreşte ceva serios de la ea.

Este vorba despre milionarul Alex Bodi care dădea semne şi vorbea cu prietenii lui că ar vrea s-o ceară de soţie pe blondă chiar în această perioadă.

Ei bine, în locul unei cereri în căsătorie, protagonista noastră a fost părăsită la munte, chiar de Crăciun, după un scandal monstru într-un restaurant.

Bianca Drăguşanu, poza şocantă pe care a şters-o după câteva minute. A fost prea îndrăzneaţă chiar şi pentru ea.

Fără să aştepte prea mult după cearta cu Bianca, afaceristul s-a întors la fosta soţie, iar vedeta a rămas cu ochii în soare...

Totuşi, nici Biancăi n-ar trebui să-i plângem prea mult de milă, căci pretendenţi are cu siguranţă...Şi nici n-ar avea cum să nu aibă, doar anul acesta a postat nişte poze extrem de îndrăzneţe pe reţelele de socializare.

După despărţirea de Tristan Tate, a urcat pe insta o poză care o înfăţişa goală puşcă sub duş, iar după cearta cu Bodi, a postat o imagine în care îşi arată posteriorul în toată splendoarea lui...

Trebuie să menţionăm însă că pe cea de la duş a şters-o după câteva minute, în urma unor reacţii venite de la apropiaţii ei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bănică, atacată de o femeie. I-a spus că seamănă din ce în ce mai mult cu Bianca Drăguşanu. Răspunsul vedetei e halucinant! "Mândră"

Dovada că Bianca Drăguşanu mai are sentimente pentru Victor Slav. Uite ce a făcut vedeta. Oare vrea să se împace cu fostul soţ? FOTO!

Bianca Drăguşanu, gest ŞOCANT într-o parcare plină. Uite ce a putut să facă. Unii trecători şi-au făcut cruce! FOTO!

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies