Aceasta este rugăciunea care l-a salvat pe Daniel Buzdugan de la moarte!

Daniel Buzgdugan a mărturisit într-un interviu care a fost rugăciunea care l-a ajutat să treacă peste un impas major! Citește materialul de mai jos pentru a afla.

Autor: A.V.

In articol:

Daniel Buzdugan a mărturisit într-un interviu pentru crestinortodox.ro care a fost momentul în care credința l-a scăpat de moarte. Vedeta de radio și televiziune a povestit că s-a aflat în acel impas de două ori.

Bărbatul are o legătură specială cu credința, mai ales că bunicii lui l-au învățat să se roage și are și rude preoți și o maică stareță.

Citeste si: Iosif Rotariu, interviu emoționant despre fetița adoptată! ”Urmează să mai aibă o operație”

”Toţi suntem dintr-o zonă în care lumea merge la biserică, aşa cum este în fiecare sat românesc, unde oamenii sunt aproape de Dumnezeu. Cred că mulţi au mai uitat de El când au venit la oraş, s-au modernizat şi-au uitat de lucrurile acestea care ne definesc. E greu de zis dacă aş fi găsit singur drumul spre credinţă. Probabil că L-aş fi descoperit pe Dumnezeu în momentul în care aş fi avut o cumpănă mare. Cred că foarte mult contează anturajul în care trăieşti. Pe Dumnezeu L-am simţit alături de mine la fiecare examen şi înaintea fiecărui lucru dificil pe care-l aveam de făcut.

Fiind din Iaşi, mergeam frecvent la Biserica „Sfânta Parascheva”. Când eram mic, chiar voiam să mă fac preot. Aveam un văr alături de care mergeam în casa bunicilor şi cântam ca la biserică, dar nu a fost să fie”, a povestit Daniel Buzdugan.

Citeste si: „Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Marcel Toader, mesaj emoționant: „Tu mi-ai adus fericirea”. Fanii au rămas fără cuvinte

Daniel Buzdugan, salvat de la moarte de credință

”Mergeam la un eveniment la Deva, eram în maşină şi am ajuns la nişte curbe foarte strânse.

Cel care conducea a avut un moment de neatenţie şi jumătatea din faţă a maşinii a ajuns deasupra prăpastiei, iar mijlocul rămăsese agăţat pe marginea ei. Nu m-am panicat, am spus Rugăciunea inimii, pe care am învățat-o de la un călugăr român, şi până la urmă a venit cineva şi ne-a tractat, pentru că nici nu puteam coborî din maşină, de teamă să nu o dezechilibrăm şi să ne prăbuşim. Doar un miracol ne-a salvat. Am mai avut un astfel de moment când era să mă prăbuşesc cu un avion de mici dimensiuni. Mirosea a ars, se încinsese podeaua şi m-am rugat să-mi ierte Dumnezeu păcatele, că la zile nu mai speram. Printr-o minune am ajuns în siguranţă la sol. ~Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul/păcătoasa!~ Această rugăciune este bine s-o spui ori de câte ori îţi aduci aminte într-o zi şi importante nu sunt neapărat cuvintele, ci simţirea, să fii umil, smerit şi s-o spui din tot sufletul”, a mai spus el.

Citeste si: Andreea Bălan, din nou la spital! Vedeta s-ar fi trezit într-o baltă de sânge

Daniel Buzdugan a fost la Muntele Athos

”Am fost să dau un pomelnic şi am dat împreună cu hârtia respectivă nişte bani. Călugărul mi-a spus să iau banii: „Noi suntem aici să ne rugăm şi nu suntem bancă comercială, ci Ambasada Cerului pe Pământ”. Mi-a plăcut foarte mult acest lucru. Mă simţeam ca în Rai, iar faptul că seara slujbele se desfăşurau fără lumină electrică, doar la cea a candelei şi a lumânărilor îţi dădea un sentiment incredibil, să vezi o sută şi ceva de călugări, îmbrăcaţi toţi în negru, cu lumânările aprinse şi cântând. Eşti cu totul într-o lume spirituală. Mi-a mai plăcut că slujbele şi sfaturile lor sunt neutre. Ei doar îţi spun ce e bine şi ce-i rău, fără să te certe pentru ce-ai făcut. Sunt foarte calmi şi blânzi. Opt ore dorm, opt ore muncesc şi opt ore se roagă, dar totul se desfăşoară în deplină armonie, nimic nu este o caznă, sunt foarte fericiţi. Se mănâncă de două ori pe zi şi este mai mult decât suficient. Ei ţin în permanenţă post, nu mănâncă niciodată carne, lactate sau ouă. După acele patru zile petrecute pe Muntele Athos, în care am uitat de toate grijile şi problemele mele, în care m-am gândit doar la pacea şi liniştea de acolo, am coborât şi am mers într-o localitate obişnuită. Ne-am oprit într-un supermarket înaintea drumului de întoarcere şi am avut un sentiment de infern. Erau bărbaţi care se certau cu femei, lucruri de care te poţi lipsi. La Athos am mai învăţat că avem nevoie de foarte puţine lucruri ca să fim fericiţi, dar noi ne complicăm existenţa şi ne place să trăim într-o căutare continuă şi o foială fără sens. Şi am mai învăţat că mântuirea se face pe pământ, nu dincolo”, a conchis vedeta.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Femeia care îmbătrânește de opt ori mai repede! Cazul a șocat lumea medicală

Marcel Toader, mesaj emoționant: „Tu mi-ai adus fericirea”. Fanii au rămas fără cuvinte

Iosif Rotariu, interviu emoționant despre fetița adoptată! ”Urmează să mai aibă o operație”

5 zodii trebuie să evite orice conflict mâine. Peștii sunt orbiți de orgolii și interese

UN NOU CONCEDIU în România! Se dă lege pentru toată ţara. Primeşti garantat 10 ZILE LIBERE

Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor

Victorie pentru Udrea! Incredibil: Manevra de la Târgșor a dat roade

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies