Stiri

Acest baiat taie lemne, prepara mancare si isi ingrijeste mama paralizata. Intr-una din zile, cineva a batut la usa lor…

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Acest baiat taie lemne, prepara mancare si isi ingrijeste mama paralizata. Intr-una din zile, cineva a batut la usa lor…icon photo
Vladislav nu s-a lăsat învins de greutăţile vieţii. El nu doar că e a reuşit să supravieţuiască, ci a şi salvat întreaga sa familie.

Copilul aducea apă, tăia lemne, prepara mâncare, îngrijea de mama sa paralizată pe jumătate… Între timp cei din jur nici nu aveau habar că aşa ceva se petrece sub nasul lor.

Istoria familiei Kudriaşov din regiunea Perm (Rusia) este pe cât de banală, pe atât de incredibilă. E banală pentru că, la fel ca în multe cazuri în ziua de azi, patima beţiei a tatălui a dus la divorţ şi la atac vascular cerebral suferit de mama.

O poveste obişnuită a unei familii: dragoste, copil, alcool, despărţire. Dar această situaţie a căpătat şi o altă întorsătură prin boala mamei şi responsabilitatea pe care şi-a asumat-o în mod neaşteptat copilul.Băiatul a reuşit nu doar să supravieţuiască în acest condiţii extrem de dificile, ci chiar să-şi salveze familia.

Abia după alţi 8 ani, când băiatul a împlinit deja 16, istoria vieţii sale a devenit cunoscută publicului larg.

Mai întâi istoria sa uimitoare a fost publicată în ziarele regionale, apoi a fost făcut şi un film documentar. Mulţumită acestor lucruri, ei au primit în dar un apartament într-un bloc foarte bun, iar mamei lui Vladislav i s-a oferit o diagnosticare complexă şi o cură de reabilitare eficientă.

Însuşi băiatul a absolvit cu succes şcoala şi acum studiază meseria de sudor într-un colegiu local.

sursa

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune