Stiri

Acest ingredient te scapă de tartu şi respiraţia urât mirositoare şi îţi albeşte dinţii în timp record!

Uleiul de cocos este un produs folosit în multe scopuri, atât cosmetice, cât şi culinare. Puţine persoane ştiu, însă, toate beneficiile lui.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Mulţi dintre noi ne-am confruntat cel puţin o dată în viaţă cu probleme stomatologice, mai ales cu apariţia tartului sau a respiraţiei urât mirositoare. Chiar dacă ne spălăm pe dinţi cu regularitate şi folosim aţa dentară şi apa de gură, unele lucruri par inevitabile. 
 
Ceea ce puţini dintre noinu ştiu este faptul că uleiul de cocos poate avea efecte nebănuite pentru sănătatea bucală. Nu trebuie decât să-ţi clăteşti gura cu o linguriţă de ulei de cocos, iar asta va ajuta la eliminarea bacteriilor care sunt cauza principală a halenei. 
 
 
Acest ingredient minune a fost folosit pentru prima dată în urmă cu câteva mii de ani în urmă. Recent, populariatea lui a început să crească din nou. 
 
Un alt mod de utilizare al uleiului de cocos este sub forma de pastă. Nu trebuie decât să amesteci câteva linguriţe împreună cu bicarbonat de sodiu şi să te speli cu ea la fel cum ai face cu pasta obişnuită. Persoanele care au făcut asta au observat că dinţii lor au devenit mai albi şi au mers mai rar la dentist pentru că uleiul de cocos previne apariţia cariilor. 
 
Pentru ca rezultatele să fie cele aşteptate, este indicată folosirea uleiului virgin găsit în farmacii sau la plafar. 

Galerie foto  Urmatorul articol