Acest personaj ti-a marcat copilaria, dar stiai ca e atat de pervers?! Ce i-a facut acestei fetite e de neiertat!

Personajele de desene animate au marcat copilaria fiecaruia dintre noi. Acest personaj ne-a fost cu adevarat simpatic. Pana in acest moment! Cine ar fi crezut ca poate fi atat de pervers!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAcesta e "dispozitivul-problema"!Donald Duck este unul dintre cele mai simpatice personaje de desene animate. Ne-a marcat copilaria prin pataniile sale, dar mai ales prin vocea sa gajaita! De aceasta data, ratoiul de 79 de ani a intrecut orice masura!
E vorba de o masinarie de leganat pentru copii care il intruchipeaza pe Donald. Cel care a creat-o ori nu a realizat ce efect vizual va crea dispozitivul ori era un pervers! Cu toate acestea, cine a vazut despre ce e vorba a dat vina tot pe saracul Donald! Persoanjul sta intins pe spate cu mainile la ceafa si se holbeaza cu un zambet ciudat  spre zona bazinului sau! Adica exact spre locul unde trebuie sa se aseze persoanele care vor sa fie leganate! Astfel, se creaza imaginea unei pozitii sexuale. Si cum aparatul e folosit de copii, totul pare rezultatul unei minti bolnave! Ne intrebam, cine a putut sa permita instalarea si folosirea unui asemenea dispozitiv?!
Persoanjul de desene animate Donald Duck a fost creat in anul 1934.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate