Stiri

Acesta este filmul crimei de la metrou! Imagini care va pot afecta emotional!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Acesta este filmul crimei de la metrou! Imagini care va pot afecta emotional!
O crima fara precedent si fara motiv zguduie Romania. O tanara de 25 de ani si-a gasit sfarsitul la metrou, dupa ce a fost impinsa in fata garniturii de o femeie. Politistii au stabilit ca numai cu cateva ore mai devreme suspecta a incercat sa faca acelasi lucru unei alte tinere, intr-o alta statie de metrou. Filmul tragediei, pe care vi-l prezentam in exclusivitate de pe camerele de supraveghere, arata cat de usor se pot repeta astfel de nenorociri, dar, mai ales, nepasarea celor din jur. Nimeni nu a sarit in ajutor tinerei. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

 La fel de socant ca gestul femeii e faptul ca nimeni nu reactioneaza. In imagini apar doua persoane, martore la infioratoarea scena. Fata cazuta intre sine apuca sa tipe dupa ajutor si se agata de peron, insa individa o loveste, impingand-o inapoi, in fata garnbiturii care nu apuca sa franeze.

Dupa monstruoasa fapta, suspecta reuseste sa plece fara ca cineva sa incerce macar sa o opreasca.  Ore bune, s-a plimbat pe strazi, fiind prinsa, intr-un final, la Piata Unirii.
Criminalistii izoleaza zona si cerceteaza cu atentie locul.

 Suspecta este data de urgenta in urmarire. Politistii trimit peste tot imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Intre timp, o alta descoperire ii socheaza pe anchetatori. Aceeasi suspecta  a mai incercat sa omoare o tanara cu numai cateva ore inainte, intr-o alta statie de metrou. Din fericire,  tanara atacata in statia Costin Georgian a opus rezistenta. S-ar fi luptat chiar cu agresoarea si a reusit sa fuga.

Spre dimineata, suspecta de 36 de ani a fost scoasa de la audieri si dusa la arestul central. Femeia nu a vrut sa scoata o vorba in fata anchetatorilor, pana la venirea  avocatului ei. Se pare ca suspecta  s-ar fi intors de la munca, din Spania, conform unor documente pe care politistii le-au gasit asupra ei. In Bucuresti locuia intr-un centru  social.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune