Vedete

Acesta este marele secret al Stanei Izbasa! Vezi aici care este adevarata varsta a frumoasei interprete de muzica de petrecere!

Stana Izbasa este o celebra cantareata de muzica populara si de petrecere.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Acesta este marele secret al Stanei Izbasa! Vezi aici care este adevarata varsta a frumoasei interprete de muzica de petrecere! icon photo

Favorita clara a banatenilor intr-un top al cantaretilor de muzica populara si de petrecere, solista Stana Izbasa are agenda plina de concerte, tariful ei ajungand si la 3000 de euro pentru doua ore de intretinut atmosfera. Dupa despartirea de iubit, instrumentistul Flore Baniciu, ruptura care a avut loc anul trecut, printre admiratorii frumoasei interprete a reaparut marea intrebare, referitoare la varsta reala a Stanei!

Si asta pentru ca, de-a lungul timpului, dintr-o cochetarie feminina fireasca, Izbasa a evitat sa dezvaluie data nasterii, in rarele ei aparitii televizate sau in presa. Dincolo de aparente, Stana Izbasa fiind o artista frumoasa si eleganta, vedeta va implini 49 de ani pe 5 februarie 2018!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune