Acesta este motivul pentru care Alexandru Arsinel nu a anulat spectacolele din Spania, dupa decesul Stelei Popescu? Directorul Teatrului de Revista a tinut mortis sa se produca pe aceeasi scena cu celebrul tenor Placido Domingo!

Teatrul de Revista Constantin Tanase a sustinut recent doua spectacole in Spania.

Autor: Matei Vaihan

Stela Popescu a decedat pe 23 noiembrie, dar disparitia actritei nu l-a impiedicat pe Alexandru Arsinel sa ia o decizie controversata, aceea de a nu anula spectacolele Teatrului de Revista, programate pe 2 si 3 decembrie in Spania. Acestea fusesera contractate de mai multa vreme. Printre cei care au reactionat s-a numarat si actorul Andreas Petrescu.( vezi cu ce regret in suflet a murit Stela Popescu)

Citeste si: Oana Zavoranu a reactionat! Ce a declarat despre Stela Popescu si Alexandru Arsinel

”M-a impresionat durerea domnului Arşinel la moartea Stelei Popescu. O durere sfâşietoare. Ştiam că va dura. Venea turneul din Spania, dar bineînţeles că în memoria Stelei Popescu urma să îl anuleze. Nu avea cum să meargă acolo şi să spună texte umoristice după o asemenea dramă. În niciun caz textele pe care le spunea cu Stela Popescu.

Era o chestiune de respect. De drag”,   a postat actorul.

„Ştiam că va veni anunţul prin care îşi va cere scuze publicului din Spania cu promisiunea că turneul se amână doar câteva luni. O perioadă în care să o poată plânge pe cea mai mare actriţă de revistă pe care am avut-o vreodată. Pe partenera lui de o viaţă.

Am fost mândru de decizia asta. Bravo! Acesta este un text fantezist. Turneul va avea loc şi Ana Maria Donosa va susţine câteva scenete cu domnul Alexandru Arşinel în locul Stelei Popescu. Teatrul de Revistă merge înainte. Teoretic se duce în Spania. Practic se duce dracu'”,  a scris Andreas Petrescu.

Pana la urma, spectacolele au avut loc, unul pe 2 decembrie, la Valencia, celalalt pe 3 decembrie, la Calpe, langa Alicante.

Interesant este ca spectacolul de la Calpe a fost organizat la Casa de Cultura a orasului, in sala Auditorio, aceeasi in care, cu doar 3 saptamani inainte, se produsese celebrul tenor spaniol Placido Domingo.

E posibil ca Arsinel sa fi stiut acest lucru si sa fi tinut mortis sa evolueze pe o scena celebra, care sa-i asigure prestigiu atat lui, cat si teatrului pe care il conduce. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies